Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lyonská játra

fotka Lyonská játra
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lyonská játra:

500 g jater  | 3 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce másla  | 1 cibule  |  šťáva a kůra z 1 pomeranče  | 1,5 dl masového vývaru  |  majoránka  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Lyonská játra:

Do nádoby nalijeme olej, ohřejeme ho, na plátky nakrájená játra obalíme v mouce a vložíme do nádoby. Pečeme po každé straně. Pak játra vyndáme z nádoby a vložíme do ní na kolečka nakrájenou cibuli, kterou pečeme 2 minuty. Kůru z pomeranče nakrájíme na tenké nudličky, šťávu vymačkáme. K opečené cibuli přidáme játra, kůru a šťávu z pomeranče, masový vývar a okořeníme. Přikryjeme a vaříme 15 minut, dokud játra nezměknou. Nakonec osolíme. Podáváme s hranolky ozdobené plátky pomeranče.


Fotky receptu Lyonská játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lyonská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky