MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lyonské dršťky

fotka Lyonské dršťky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lyonské dršťky:

1000 g drštěk  | 3 ks cibule  | 2 ks mrkve  | 2 stroužky česneku  |  zelená petrželka  | 5 ks hřebíčků  | 1 ks bobkový list  |  tymián  |  pepř  |  sůl  |  ocet  |  máslo  |  olej

Postup přípravy receptu Lyonské dršťky:

Dobře oprané dršťky ovaříme několik minut v horké vodě, kterou pak slijeme a nahradíme čistou studenou vodou se solí, pepřem, bobkovým listem, tymiánem, česnekem, karotkou a jednou cibulí se zapíchanými hřebíčky. Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme, dokud dršťky nezměknou. Vyjmeme je z vody, necháme řádně okapat a nakrájíme je na nudličky, které prudce opečeme na oleji. Vedle do zlatova na másle osmažíme zbylou cibuli a v závěru ji k dršťkám přidáme. Porce ozdobíme petrželkou, pokropíme octem a podáváme s bramborem nebo s bílým chlebem.


Fotky receptu Lyonské dršťky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lyonské dršťky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !