Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 31.05. 2025
Dnes má svátek Kamila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarská fazolačka

fotka Maďarská fazolačka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Maďarská fazolačka :

1 hrnek namočených fazolí  | 3 velké brambory  | 1 cibule  | 4 bobkové listy  | 5 nových koření  | 5 pepřů  |  sladká paprika  |  sůl  |  pálivá paprika  |  uzené maso  |  klobása

Postup přípravy receptu Maďarská fazolačka :

Fazole s uzeným a ostatními ingrediencemi vaříme v papiňáku cca 3/4 hodiny - nesolíme předem. Zvlášť si na sádle opečeme na kolečka nakrájenou klobásu a po odstavení z plotny u ní rozpustíme papriku dle chuti sladkou a pálivou /nesmí se smažit, zhořkla by/. Uzené vyjmeme a buď nakrájíme zpět do polévky, nebo sníme zvlášť /dávám ho do polévky, protože je to vlastně hlavní jídlo a jen tím získá/. Klobásu v paprice dáme do polévky a ještě povaříme, na závěr zahustíme smetanou s moukou /všude se píše s hladkou, ale já zásadně zahušťuji polohrubou, je menší pravděpodobnost, že polévka nebo omáčka zřídne/. Fazolačka má být nakyslá, dávám proto na talíř pár kapek octa /citrónové šťávy, jak komu/, množství podle chuti.


Fotky receptu Maďarská fazolačka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarská fazolačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !