Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarská omáčka

fotka Maďarská omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Maďarská omáčka:

60 g zelených paprik  | 50 g hladké mouky  | 50 g másla  | 20 g žampiónů  | 3/4 l vývaru z hovězího masa (kostky)  | dle chuti: papriková šťáva  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Maďarská omáčka:

Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku a za občasného míchání postupně podléváme studeným vývarem. Potom přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampióny, osolíme, vaříme zvolna za stálého míchání na mírném ohni nejméně 20 minut a pak procedíme.
Očištěné papriky nakrájíme na drobné kostičky, dáme je do paprikové šťávy, podusíme, přimícháme i se šťávou do procezené omáčky a ještě krátce povaříme.



Fotky receptu Maďarská omáčka:

Maďarská omáčka
Maďarská omáčka
Maďarská omáčka
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Maďarská omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles