Použité suroviny receptu Maďarská zbojnická polévka:
1 1/2 litru voda
| 500 g přední hovězí maso
| 400 g kuřecí maso
| 200 g zelenina-mrkev, petržel, kapusta, celer, kedluben
| 1 ks cibule
| 1 ks paprika
| pepř
| sůl
| hrst polévkové nudle
Postup přípravy receptu Maďarská zbojnická polévka:
Hovězí a kuřecí maso pokrájíme a zalijeme vodou. Osolíme a uvaříme ho do poloměkka. Pak přidáme jemně pokrájenou zeleninu, kolečka cibule a proužky papriky. Opepříme a dovaříme doměkka. Nakonec zavaříme jemné těstovinové nudle.
Maďarskou zbojnickou polévku můžete podávat i jako přesnídávku.
Fotky receptu Maďarská zbojnická polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!