Použité suroviny receptu Maková bábovka s hruškami:
4 vejce
| 150 g kompotových hrušek
| 1 vanilkový cukr
| 200 g cukru moučky
| 100 ml. mléka
| 150 ml. oleje
| 200 g pol.mouky
| 1 prašek do pečiva
| 50 g máku
| 50 g kandovaného ovoce
Postup přípravy receptu Maková bábovka s hruškami:
Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny. Přidáme pomalu mléko, olej, celý mák, mouku s práškem do pečiva, pevný sníh, nakrájené hrušky a kandované ovoce. Těsto nalijeme do bábovkové formy pečeme při 150°C asi 50 min. Upečenou bábovku necháme ve formě vychladnout.
Fotky receptu Maková bábovka s hruškami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!