Postup přípravy receptu Malé chuťovky :
Chleby namažeme máslem a nakrájíme na kousky nebo vykrájíme kolečka. Podle chuti je obložíme.
Černý chléb s krevetami, majonézou a drceným pepřem.
Kolečka z bílého chleba s nastříkaným krémem z jemné játrové paštiky, ušlehané s trochou smetany a koňaku. Kolečka zdobíme krémem pomocí stříkacího sáčku. Jako ozdoba půl kokteilové třešně.
Trojúhelníčky z bílého chleba s lososem a snítkou kopru.
Selský chléb s šunkovými rolkami a trochou remulády.
Tmavý chléb s rosbífem, křenovou šlehačkou a petrželkou.
Světlý pšeničný chléb s kaviárem, zdobený kouskem citrónu.
Bílý chléb s krémem z 1/2 porgonzoly a 1/2 másla, zdobený kuličkou hroznového vína.
Vhodná příloha: vychlazený sekt,lehké bílé víno,pivo nebo kokteil.
Chuťovky přikryjte průsvitnou fólií a uchovejte je v chladu, tak zůstanou několik hodin čerstvé.Lze je připravit dopředu.