1 1/4 hrnku polohrubé mouky
| 1 hrnek pískového cukru
| 1 balíček oloupaných a nastrouhaných mandlí
| 6 lžic vody
| 1 lžička skořice
| 6 vajec
| 500 g třešní nebo višní
| 1 lžíce hrubé mouky na obalení ovoce
| tuk na vymazání dortové formy
| strouhanka na vysypání dortové formy
Postup přípravy receptu Mandlová bublanina:
Cukr utřeme se žloutky a postupně přidáváme vodu. Do žloutkové pěny vmícháme mouku promíchanou s mandlemi a se skořicí. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Těsto navršíme do tukem vymazané a strouhankou vysypané dortové formy a poklademe ovocem obaleném v mouce. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.
Fotky receptu Mandlová bublanina:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!