Postup přípravy receptu Mandlové ledvinky :
1. Ledvinky odblaníme, rozpůlíme, zbavíme vnitřních žilnatých částí a pod tekoucí vodou důkladně omyjeme.
2. Osušíme, nakrájíme na kostičky a poprášíme 1 lžící škrobové moučky.
3. Pórek a cibuli nakrájíme na kolečka, žampióny na tenké plátky a kapii na nudličky.
4. Ledvinky opečeme na rozpáleném oleji, vyndáme je a ve výpeku zprudka orestujeme nakrájenou zeleninu a žampióny.
5. Potom vrátíme do směsi ledvinky, zalejeme horkým vývarem a přidáme sójovou omáčku, víno, zázvor a utřený česnek.
6. Vše přivedeme k varu a dobře promícháme.
7. Zahustíme druhou lžící škrobové moučky rozpuštěné v trošce studené vody, vložíme mandle, znovu promícháme a krátce povaříme.
8. Nakonec osolíme.