Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Manželova nadívaná kachna

fotka Manželova nadívaná kachna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Manželova nadívaná kachna:

1 kachna  | 1 1/2 kg mletého masa  | 1 balíček na kostičky krájeného uzeného co se dává do halušek  | 2 vajíčka  | 1-2 cibule  | podle potřeby koření co dáváme do karbanátků

Postup přípravy receptu Manželova nadívaná kachna:

Nakrájíme na jemno cibuli, promícháme s mletým masem a na kostičky nakrájeným uzeným masem, přidáme vajíčka, aby se nám to lépe spojilo trochu strouhanky, sůl, pepř, majoránku, uděláme si tužší hmotu jako na karbanátky, očistíme si kachnu, připravíme zapékací misku, kterou vymažeme nejlépe sádlem, vložíme dovnitř kachny připravenou nádivku a vložíme do vymazané zapékací misky přiklopíme a přiklopenou pečeme tak hodinu a půl, potom stačí už jen půl hodiny dopéct odkrytou, aby vytvořila křupavou kůrčičku. Pečeme tak na 250 stupňů, záleží kdo má jakou koliv troubu. Jako vhodná příloha je bramborový knedlík a červené zelí. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Manželova nadívaná kachna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Manželova nadívaná kachna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !