| Vložil: |  admin |  
    | Porcí: | 8 |  
    | Doba přípravy: |  100 min |  
    | Hodnocení: |  Žádné hodnocení  |  
    | Počet hodnocení: |  0  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Mariánská telecí pečínka:
1 kg telecí kýta nebo plec
 | 1 ks malý celer
 | 300 g rajče
 | 1 lžíce hladká mouka
 | 1 lžíce sádlo
 |  sůl, pepř
 |  cukr podle chuti
Postup přípravy receptu Mariánská telecí pečínka:
Omyté telecí maso v celku položíme na pekáč, osolíme, opepříme a obložíme očištěným na nudličky nakrájeným celerem. Mírně podlijeme vodou a ve středně horké troubě upečeme doměkka. Během pečení průběžně podléváme vodou a před dopečením přidáme na kousky nakrájená rajčata. Upečené maso vyjmeme a naporcujeme, vypečenou šťávu s celerem a rajčaty promícháme s cukrem a sádlem, zaprášíme moukou a povaříme. I se zeleninou přidáme k porcím masa. Mariánská telecí pečínka nám bude chutnat s bramborovou kaší nebo rýží.
 
Fotky receptu Mariánská telecí pečínka: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!