Použité suroviny receptu Marinovaná vepřová játra:
500 g vepřových jater
| 1 ks cibule
| 2 olej
| 150 g rajského protlaku
| 220 g ananasového kompotu
| drcený zelený pepř
| mletá skořice
| sůl
Postup přípravy receptu Marinovaná vepřová játra:
V pánvi na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli. Játra po celém povrchu posypeme zeleným pepřem a na cibuli z obou stran prudce orestujeme. Poé játra vyndáme a připravíme si marinádu: do cibulky v na pánvi nalijeme rajský protlak, ananasovou šťávu, přidáme skořici a v tomto nálevu játra doměkka podusíme. Necháme vychladnout a do druhého dne uložíme do ledničky. Potom játra nakrájíme na plátky, osolíme, rozložíme na talíře, proložíme ananasem a okolo nalijeme marinádu.
Fotky receptu Marinovaná vepřová játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!