Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2024
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinované jehněčí špízy

fotka Marinované jehněčí špízy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Marinované jehněčí špízy:

1 kg jehněčího masa  | 4 lžíce oleje  | 2 hlavy česneku  | 1 lžíce medu  | 1 lžíce balzamikového octa  |  sůl  |  provensálské koření  | 1 menší cuketa  | 5 žlutých paprik  | 5 cibulí

Postup přípravy receptu Marinované jehněčí špízy:

Z medu, octa, oleje a česneku smícháme marinádu, do které maso den před vařením naložíme. Nakrájíme cuketu na kolečka, cibuli nadrobno a papriku na kostičky. Na špejli nebo raději na ocelové špízové jehly navlékáme střídavě maso, cibuli, papriku a cuketu. Špízy pečeme přibližně půl hodiny při 180 °C nebo je grilujeme na roštu. Hotové podáváme s opékanými bramborami nebo pečivem.


Fotky receptu Marinované jehněčí špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované jehněčí špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles