Postup přípravy receptu Marinované ledvinky:
Odblaněné, důkladně očištěné a proprané ledvinky nakrájíme na velmi tenké plátky. Vložíme je do čínského vína a necháme minimálně hodinu marinovat a odkrvovat. Pak slijeme a propláchneme studenou vodou. Necháme okapat a spaříme horkou vodou spolu s kuličkami černého pepře. Plátky ledvinek necháme okapat a vychladnout, vyjmeme pepř a postup se spařováním ještě dvakrát opakujeme. Kdo má rád kořeněnou chuť pepře, přidá vždy nový. Osobně to ale nedělám. Po třetím spaření je necháme definitivně okapat a vložíme je do marinády, kterou jsme si připravili ze sójové omáčky, oleje, octa, vína, červeného oleje, cukru, bílého pepře a najemno nakrájeného pórku. Promícháme a dáme marinovat do lednice do druhého dne.