Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaný hlubocký kapr:
4 porce kapra
| 0,5 l vody
| 3 lžíce octa
| po 1 kusu: cibule, mrkev, petržel
| kousek celeru
| podle chuti: sůl, celý pepř, nové koření
| sterilovaný hrášek
| citronová šťáva
Postup přípravy receptu Marinovaný hlubocký kapr:
Do vody přidáme ocet, sůl, koření, zeleninu a vaříme 15 minut. Do vroucí vody přidáme porce kapra a vaříme dalších 15 minut. Maso vyjmeme a necháme vychladnout. Rybí porce zbavíme větších kostí, srovnáme je na mísu a zalijeme marinádou. Přidáme hrášek a na kostičky nakrájenou zeleninu. Necháme v chladu odležet a podáváme
Fotky receptu Marinovaný hlubocký kapr:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!