Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinovaný kapr po vídeňsku

fotka Marinovaný kapr po vídeňsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Marinovaný kapr po vídeňsku:

800 g kapra  | podle chuti a potřeby: sůl, pepř, strouhanka, hladká mouka  | 2 vejce  | 0,5 dl piva  | 150 g oleje  | Marináda: 0,6 l vody  | 0,2 l octa  | po 1 kusu: cibule, mrkev, petržel  |  půl celeru  | podle chuti: celý pepř, nové koření, bobkový list, tymián, sůl  | 2 lžíce cukru  | 0,5 dl oleje

Postup přípravy receptu Marinovaný kapr po vídeňsku:

Kapra nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehanými s pivem, strouhance a na oleji opečeme. Ve vodě svaříme ocet, cibuli, kořenovou zeleninu, koření a nálev necháme vychladnout. Studené porce vložíme do nádoby, posypeme tymiánem, zakápneme olejem, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a mrkev a zalijeme marinádou. Necháme odležet v chladu nejméně 48 hodin.


Fotky receptu Marinovaný kapr po vídeňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný kapr po vídeňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !