Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinovaný losos s hořčicovo-medovou omáčkou gravad lax

fotka Marinovaný losos s hořčicovo-medovou omáčkou gravad lax
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Marinovaný losos s hořčicovo-medovou omáčkou gravad lax:

2 kg filet z lososa s kůží  | 2 hrnky cukru krupice  | 1 hrnek hrubé mořské soli  | 50 ml koňaku nebo brandy  | 2 lžíce medu  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 lžíce nasekaného kopru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Marinovaný losos s hořčicovo-medovou omáčkou gravad lax:

V míse smíchejte cukr s hrubou mořskou solí. Očištěný filet s kůží podélně rozřízněte a pbě části pokryjte marinovací směsí a pokapejte koňakem.
Filety položte masem na sebe a vložte do mikrotenového sáčku a uložte do ledničky a nechte marinovat.
Omáčka: V míse smíchejte med s hořčicí, olejem a nasekaným koprem a dochuťte solí a pepřem.
Rybu nakrájejte na tenké plátky a podávejte s bílým chlebem a omáčkou.


Fotky receptu Marinovaný losos s hořčicovo-medovou omáčkou gravad lax:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný losos s hořčicovo-medovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !