Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaný pstruh na víně:
4 pstruzi
| 8 dl vody
| 2 dl octa
| 1 dl bílého vína
| 1 cibule
| podle chuti: celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl, mletý pepř
| 3 lžíce oleje
Postup přípravy receptu Marinovaný pstruh na víně:
Očištěné pstruhy osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Mezitím svaříme ve vodě s vínem a octem cibuli a všechno koření. Když přejde var, přidáme pstruhy a vaříme pomalu 20 minut. Potom ryby vyjmeme, vložíme do nádoby, zalijeme marinádou, do níž jsme přidali olej a necháme nejméně 24 hodin uležet v chladu.
Fotky receptu Marinovaný pstruh na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!