Postup přípravy receptu Marinovaný pstruh v alobalu:
Vykuchané a očištěné pstruhy pokapeme citronem, osolíme, posypeme kořením. Dovnitř každého pstruha vložíme 2 stroužky česneku a nakrájenou cibuli. Ještě jednou zakapeme citron.šťávou, pokapeme olejem a necháme 2 hodiny marinovat. Pak potřeme díly alobalu olejem, položíme po dvou marinované pstruhy, přidáme kmín a položíme na ně plátek másla. Alobal dobře uzavřeme, aby nevytékala při pečení šťáva a pečeme v troubě při 175 st. asi 30 minut. Tyto marinované pstruhy můžeme i grilovat. Hotové pstruhy na talíři zdobíme zeleninou podle chuti a podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Marinovaný pstruh v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!