Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinovaný pstruh v alobalu

fotka Marinovaný pstruh v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Marinovaný pstruh v alobalu:

4 ks vykuchaní pstruzi  | 1 ks citron  |  sůl,kmín  | 2 lžičky koření na ryby  | 8 stroužků česneku  | 1 ks větší cibule  |  olej  | 4 lžíce másla

Postup přípravy receptu Marinovaný pstruh v alobalu:

Vykuchané a očištěné pstruhy pokapeme citronem, osolíme, posypeme kořením. Dovnitř každého pstruha vložíme 2 stroužky česneku a nakrájenou cibuli. Ještě jednou zakapeme citron.šťávou, pokapeme olejem a necháme 2 hodiny marinovat. Pak potřeme díly alobalu olejem, položíme po dvou marinované pstruhy, přidáme kmín a položíme na ně plátek másla. Alobal dobře uzavřeme, aby nevytékala při pečení šťáva a pečeme v troubě při 175 st. asi 30 minut. Tyto marinované pstruhy můžeme i grilovat. Hotové pstruhy na talíři zdobíme zeleninou podle chuti a podáváme s brambory a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Marinovaný pstruh v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný pstruh v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !