Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaný úhoř na víně:
1 úhoř
| 100 g oleje
| sůl, pepř
| Marináda: 0,6 l vody
| 0,2 l octa
| 0,1 l bílého vína
| 2 lžíce cukru
| celý pepř, nové koření, bobkový list
| 3 šalotky
| citrón, sůl
Postup přípravy receptu Marinovaný úhoř na víně:
Úhoře osolíme a opečeme na oleji do zlatova. Rybu vyjmeme, olej přidáme do nálevu z vody, octa a bílého vína, přidáme koření, na jemná kolečka nakrájené šalotky a plátky citrónu, vše vaříme asi hodinu a necháme vychladnout. Porce naskládáme do misky, zalijeme marinádou a necháme v chladu odležet.
Fotky receptu Marinovaný úhoř na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!