Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinovaný zajíc

fotka Marinovaný zajíc
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Marinovaný zajíc:

1 ks zajíce  | 2 ks láhve světlého piva  | 60 g slaniny  | 80 g másla  | 2 dl smetany  | dle potřeby: vývar  | dle chuti: mletý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Marinovaný zajíc:

Zajíce očistíme, odblaníme, oddělíme hřbet, předek, zadek a naložíme je na 2 dny do piva. Potom necháme zajíce odkapat, protkneme klínky slaniny obalenými v soli a mletém pepři. Zajíce dáme na rozehřáté máslo, podlijeme trochou vývaru a pečeme v troubě pod vrchním dílem pekáče. Když je maso téměř měkké, přidáme ohřátou smetanu a zajíce dopečeme, bez poklopu, doměkka. Zajíce nastříháme na porce, omáčku silně okořeníme a vlijeme do omáčníku.



Fotky receptu Marinovaný zajíc:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný zajíc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !