Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
1. 03. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová plec v zelí: Plecko uvařte, nakrájejte na větší kousky. Slaninu nasekejte na kostičky, osmažte s drobně pokrájenou cibulí. Přidejte nakrouhané zelí, které jste předtím krátce podusili v osolené vodě. Zelí na cibul ... …více»
|
1. 03. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová kýta s mladou karotkou: Karotku nakrájejte na kolečka. Cibuli nakrájejte nadrobno. Kýtu nakrájejte na kousky jako na guláš, obalte je v mouce. V tlakovém hrnci rozehřejte olej a zprudka osmažte kousky masa. Až jsou zlatavé, ... …více»
|
1. 03. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové kostky se zeleninou a vínem: Vepřovou kýtu nakrájejte na malé kostky. Orestujte je na oleji. Ke konci restování je lehce poprašte moukou a pokračujte 2 minuty v restování. Přilijte bílé suché víno, rajský protlak, horkou vodu, os ... …více»
|
1. 03. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Patizony s vepřovým pleckem: Oloupaný patizon nakrájíme na drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji osmažíme dozlatova. Nakrájený česnek na plátky a přidáme ke konci smažení cibule spolu s kávovou lžičkou kurkumy. Vepř ... …více»
|
1. 03. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Zapečené medvědí řízky: Maso naklepeme, osolíme a obalíme jako obrácené řízky. Ty osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku. Každý řízek potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe šunkou, posypeme nakrájenou cibulí, navrch dáme vol ... …více»
|
28. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Thajská kuřecí prsa: Maso nakrájíme na nudličky a promícháme je se solamylem. Opražíme na rozpáleném oleji, pak přidáme nudličky mrkve, drobné kostičky avokáda a jablka. Osolíme, přidáme lžičku kari, špetku kurkumy, zázvo ... …více»
|
28. 02. 2010 Telecí maso
Příprava receptu Telecí perkelt s haluškami: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme, opražíme, přidáme maso, papriku, krátce orestujeme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Pak maso vyložíme na mísu, šťávu zahustíme smetanou a moukou a povařím ... …více»
|
28. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí tokáň se zázvorem: Maso nakrájíme na nudličky a na oleji osmahneme. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli, krátce opražíme, podlijeme vínem a vodou, přidáme kořeniny a dusíme. Před koncem přidáme nastrouhané jablko, povidla ... …více»
|
28. 02. 2010 Vnitřnosti
Příprava receptu Játrová omáčka s rýží: Na oleji osmahneme cibulku a potom přidáme, na kostky nakrájená, játra.
Chvíli játra restujeme a potom nalijeme trochu vody, aby se játra nezačala připalovat. Pokud jsou játra měkká a uvnitř nejsou ... …více»
|
28. 02. 2010 Mleté maso
Příprava receptu Musaka alá francouzské brambory: Na oleji opražíme cibulku a vložíme hovězí maso, které chvilku orestujeme, přidáme majoránku, červenů paprika, sůl, pepř a odstavíme. Lilek nakrájíme na plátky, osolíme, necháme vzejít vodu, osušíme a ... …více»
|