Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová plec v zelí

Vepřová plec v zelí
1. 03. 2010 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Vepřová plec v zelí: Plecko uvařte, nakrájejte na větší kousky. Slaninu nasekejte na kostičky, osmažte s drobně pokrájenou cibulí. Přidejte nakrouhané zelí, které jste předtím krátce podusili v osolené vodě. Zelí na cibul ... …více»

Vepřová kýta s mladou karotkou

Vepřová kýta s mladou karotkou
1. 03. 2010 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Vepřová kýta s mladou karotkou: Karotku nakrájejte na kolečka. Cibuli nakrájejte nadrobno. Kýtu nakrájejte na kousky jako na guláš, obalte je v mouce. V tlakovém hrnci rozehřejte olej a zprudka osmažte kousky masa. Až jsou zlatavé, ... …více»

Vepřové kostky se zeleninou a vínem

Vepřové kostky se zeleninou a vínem
1. 03. 2010 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Vepřové kostky se zeleninou a vínem: Vepřovou kýtu nakrájejte na malé kostky. Orestujte je na oleji. Ke konci restování je lehce poprašte moukou a pokračujte 2 minuty v restování. Přilijte bílé suché víno, rajský protlak, horkou vodu, os ... …více»

Patizony s vepřovým pleckem

Patizony s vepřovým pleckem
1. 03. 2010 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Patizony s vepřovým pleckem: Oloupaný patizon nakrájíme na drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji osmažíme dozlatova. Nakrájený česnek na plátky a přidáme ke konci smažení cibule spolu s kávovou lžičkou kurkumy. Vepř ... …více»

Zapečené medvědí řízky

Zapečené medvědí řízky
1. 03. 2010 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Zapečené medvědí řízky: Maso naklepeme, osolíme a obalíme jako obrácené řízky. Ty osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku. Každý řízek potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe šunkou, posypeme nakrájenou cibulí, navrch dáme vol ... …více»
 

Thajská kuřecí prsa

Thajská kuřecí prsa
28. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++++_
Příprava receptu Thajská kuřecí prsa: Maso nakrájíme na nudličky a promícháme je se solamylem. Opražíme na rozpáleném oleji, pak přidáme nudličky mrkve, drobné kostičky avokáda a jablka. Osolíme, přidáme lžičku kari, špetku kurkumy, zázvo ... …více»

Telecí perkelt s haluškami

Telecí perkelt s haluškami
28. 02. 2010 Telecí maso ++++++-___
Příprava receptu Telecí perkelt s haluškami: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme, opražíme, přidáme maso, papriku, krátce orestujeme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Pak maso vyložíme na mísu, šťávu zahustíme smetanou a moukou a povařím ... …více»

Hovězí tokáň se zázvorem

Hovězí tokáň se zázvorem
28. 02. 2010 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Hovězí tokáň se zázvorem: Maso nakrájíme na nudličky a na oleji osmahneme. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli, krátce opražíme, podlijeme vínem a vodou, přidáme kořeniny a dusíme. Před koncem přidáme nastrouhané jablko, povidla ... …více»

Játrová omáčka s rýží

Játrová omáčka s rýží
28. 02. 2010 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Játrová omáčka s rýží: Na oleji osmahneme cibulku a potom přidáme, na kostky nakrájená, játra. Chvíli játra restujeme a potom nalijeme trochu vody, aby se játra nezačala připalovat. Pokud jsou játra měkká a uvnitř nejsou ... …více»

Musaka alá francouzské brambory

Musaka alá francouzské brambory
28. 02. 2010 Mleté maso +++++++-__
Příprava receptu Musaka alá francouzské brambory: Na oleji opražíme cibulku a vložíme hovězí maso, které chvilku orestujeme, přidáme majoránku, červenů paprika, sůl, pepř a odstavíme. Lilek nakrájíme na plátky, osolíme, necháme vzejít vodu, osušíme a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !