Použité suroviny receptu Patizony s vepřovým pleckem:
2 cibule
| 500 g patizonu
| 500 g vepř. plece
| 2 str. česneku
| pepř asůl
| kurkuma
| olej
Postup přípravy receptu Patizony s vepřovým pleckem:
Oloupaný patizon nakrájíme na drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji osmažíme dozlatova. Nakrájený česnek na plátky a přidáme ke konci smažení cibule spolu s kávovou lžičkou kurkumy. Vepřové nakrájíme na menší kousky, přidáme na pánvičku a orestujeme. Přidáme patizon, vše zalijeme vodou a dusíme, dokud není maso měkké. Dochutíme solí a pepřem.
Fotky receptu Patizony s vepřovým pleckem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!