Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
9. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Cuketový guláš se salámem: Nakrájíme cuketu na hranolky, salám na kostky, cibuli na kolečka a vše podusíme na másle nebo na oleji. Potom přidáme prolisovaný česnek, sůl, koření, proužky papriky a nakonec rajčata. Po 20 minutách ... …více»
|
9. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Zapečená cuketa se salámem: Cuketu, salám a eidam nastrouháme do mísy, dále k tomu přidáme ostatní suroviny a vše promícháme. Směs nalijeme do vymazaného pekáče a pečeme v troubě asi 1 hodinu na 180 stupňů. ... ... …více»
|
9. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové filé s květákem: Řízky z krkovičky naklepeme, okraje nařízneme, maso opepříme a osolíme. Pak ho zprudka opečeme v rozpáleném oleji. Mezitím ve slané vodě uvařený květák rozebereme na růžičky a necháme okapat. Do másle ... …více»
|
9. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Pečené kuřecí čtvrtky na pomerančích: Na pekáč dáme plátky cibule, anglické slaniny. Kuřecí čtvrtky posypeme vegetou, kořením na pečené kuře, paprikou, kmínem a položíme na plátky anglické slaniny. Pomeranče oloupeme, nakrájíme na menší k ... …více»
|
8. 02. 2010 Skopové maso
Příprava receptu Skopové překvapení: Očištěnou kýtu rozkrojíme v placku, osolíme, opepříme, posypeme očištěnou paprikou nakrájenou na nudličky, ale nespařenou, přidáme 2 dkg slaniny nakrájené na kostičky a kabanos v celku. Svineme, ováže ... …více»
|
8. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí carpaccio: Rukolu opláchneme a necháme okapat.
Na pracovní desku natáhneme 30 cm potravinářské fólie. Na ni položíme medajlonek masa, zakryjeme druhým kusem fólie a opatrně, hladkou stranou paličky rozklepeme.
... …více»
|
8. 02. 2010 Mleté maso
Příprava receptu Omáčka se zeleninou, mletým masem a bílým vínem: Jemně nakájenou cibuli a slaninu opražíme na rozpáleném tuku. Pak přidáme jemně nastrouhanou petržel a mrkev a vše opečeme dozlatova. Přidáme mleté maso a orestujeme na silnějším ohni, postupně přidáv ... …více»
|
7. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Uzené koleno s bramborovou kaší: Uzené koleno uvaříme v tlakáči do měkka. Naporcujeme ho, dle chuti osolíme a podáváme s bramborovou kaší. Koleno můžete vylepšit, potřením křenem, nebo hořčicí. Můžete ho podávat i s jinou přílohou na ... …více»
|
7. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Brokolice se šunkou, sýrem a smetanou: Brokolici rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě, do níž jsme přidali muškátový oříšek. Měkkou brokolici vyjmeme a necháme okapat. Na tuku zpěníme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme ... …více»
|
7. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Zeleninový guláš se šunkou, žampióny a smetanou: Vřený celer a mrkev nastrouháme na nudličky, přidáme spařené a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku, Osolíme, opepříme a přidáme citrónovou šťávu. Vychladíme a vmícháme ušlehanou sme ... …více»
|