Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané brambory s nivou a smetanou

Zapékané brambory s nivou a smetanou
13. 02. 2010 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Zapékané brambory s nivou a smetanou: MNOŽSTVÍ SUROVIN JE POUZE ORIENTAČNÍ!!! Vše záleží na velikosti a hloubce vašeho pekáče a žaludku!!! Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky přibližně 1 cm široké. Cibuli nakrájíme na kolečka, stej ... …více»

Dva druhy masa se zeleninou

Dva druhy masa se zeleninou
13. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++-__
Příprava receptu Dva druhy masa se zeleninou: Vepřové plecko a kuřecí prsa nakrájíme na kostky a dáme smažit na pánev s olejem. Osolíme a posypeme trochou grilovacího koření. Poté přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a nakrájené žampiony. Dále přidá ... …více»

Zamilovaná kuřecí jatýrka

Zamilovaná kuřecí jatýrka
12. 02. 2010 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Zamilovaná kuřecí jatýrka: Na cibulce osmahneme jatýrka, opepříme, přidáme skořici a chilli, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Nakonec osolíme podle chuti. Vždy ze dvou vajec připravíme omeletu. Omeletu dáme na talíř, ... …více»

Rychlá křupavá kuřecí křidélka

Rychlá křupavá kuřecí křidélka
11. 02. 2010 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Rychlá křupavá kuřecí křidélka: Křidýlka opláchneme, osušíme. Posypeme grilovacím kořením. Zapneme fritovací hrnec, kdo nemá fritovací hrnec, může moužít normální (křidýlka musí být potopená v oleji). Fritujeme cca 20 minut ... …více»

Kuřecí směs v libanonském chlebu

Kuřecí směs v libanonském chlebu
11. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Kuřecí směs v libanonském chlebu: Na rozpáleném oleji opražíme cibulku a přidáme žampiony /já používam čerstvé, ale můžou být i v konzervě/. Opražíme, kým žampiony nezezlátnou, přidáme zmraženou zeleninovou směs - já používám směs &q ... …více»
 

Chalupářský bramborák

Chalupářský bramborák
10. 02. 2010 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Chalupářský bramborák: Na pánvi osmahneme kuřecí maso, přidáme zeleninu z leča ( můžeme nahradit čerstvou zeleninou) a směs okořeníme dle chuti. Ze surovin uděláme bramborákové těsto a nasmažíme větší bramboráky. Na talíř ... …více»

Katův šleh s opečeným bramborem

Katův šleh s opečeným bramborem
10. 02. 2010 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Katův šleh s opečeným bramborem: Na oleji zprudka osmahneme cibulku, nakrájíme maso na kostičky a dusíme do poloměkka, přidáme pokrájené čínské zelí a dusíme ještě tak 20 min. Potom zalijeme kapií i s nálevem, vaříme a ochutíme kořen ... …více»

Kuřecí kapsičky s ananasem

Kuřecí kapsičky s ananasem
10. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Kuřecí kapsičky s ananasem: Kuřecí prsní řízky naklepeme a po obou stranách osolíme a jemně opepříme. Na plátek masa položíme půl kolečka ananasu a kolečko ještě posypeme jemně nastrouhananým sýrem. Ananas překryjeme druhým ... …více»

Zámecké roštěnky

Zámecké roštěnky
10. 02. 2010 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Zámecké roštěnky: Sardelovou pastu smícháme s vínem, olejem a pepřem, touto směsí potřeme naklepané roštěnky a necháme je 3 hodiny odležet, nejlépe až do druhého dne. Pak je po obou stranách opečeme. Anglickou slaninu ... …více»

Plněné škubánky

Plněné škubánky
9. 02. 2010 Uzeniny +++++++___
Příprava receptu Plněné škubánky: Oloupané a osolené brambory uvaříme. Slijeme, zaprášíme moukou a necháme pod pokličkou chvíli spařit. Na strojku si umeleme salám nebo buřty. Spařené brambory nejdřív rozšťoucháme a potom vařečkou vyp ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !