Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
13. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Zapékané brambory s nivou a smetanou: MNOŽSTVÍ SUROVIN JE POUZE ORIENTAČNÍ!!! Vše záleží na velikosti a hloubce vašeho pekáče a žaludku!!!
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky přibližně 1 cm široké. Cibuli nakrájíme na kolečka, stej ... …více»
|
13. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Dva druhy masa se zeleninou: Vepřové plecko a kuřecí prsa nakrájíme na kostky a dáme smažit na pánev s olejem. Osolíme a posypeme trochou grilovacího koření. Poté přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a nakrájené žampiony. Dále přidá ... …více»
|
12. 02. 2010 Vnitřnosti
Příprava receptu Zamilovaná kuřecí jatýrka: Na cibulce osmahneme jatýrka, opepříme, přidáme skořici a chilli, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Nakonec osolíme podle chuti.
Vždy ze dvou vajec připravíme omeletu. Omeletu dáme na talíř, ... …více»
|
11. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Rychlá křupavá kuřecí křidélka: Křidýlka opláchneme, osušíme. Posypeme grilovacím kořením.
Zapneme fritovací hrnec, kdo nemá fritovací hrnec, může moužít normální (křidýlka musí být potopená v oleji). Fritujeme cca 20 minut ... …více»
|
11. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí směs v libanonském chlebu: Na rozpáleném oleji opražíme cibulku a přidáme žampiony /já používam čerstvé, ale můžou být i v konzervě/. Opražíme, kým žampiony nezezlátnou, přidáme zmraženou zeleninovou směs - já používám směs &q ... …více»
|
10. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Chalupářský bramborák: Na pánvi osmahneme kuřecí maso, přidáme zeleninu z leča ( můžeme nahradit čerstvou zeleninou) a směs okořeníme dle chuti.
Ze surovin uděláme bramborákové těsto a nasmažíme větší bramboráky.
Na talíř ... …více»
|
10. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Katův šleh s opečeným bramborem: Na oleji zprudka osmahneme cibulku, nakrájíme maso na kostičky a dusíme do poloměkka, přidáme pokrájené čínské zelí a dusíme ještě tak 20 min. Potom zalijeme kapií i s nálevem, vaříme a ochutíme kořen ... …více»
|
10. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí kapsičky s ananasem: Kuřecí prsní řízky naklepeme a po obou stranách osolíme a jemně opepříme. Na plátek masa položíme půl kolečka ananasu a kolečko ještě posypeme jemně nastrouhananým sýrem. Ananas překryjeme druhým ... …více»
|
10. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Zámecké roštěnky: Sardelovou pastu smícháme s vínem, olejem a pepřem, touto směsí potřeme naklepané roštěnky a necháme je 3 hodiny odležet, nejlépe až do druhého dne. Pak je po obou stranách opečeme. Anglickou slaninu ... …více»
|
9. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Plněné škubánky: Oloupané a osolené brambory uvaříme. Slijeme, zaprášíme moukou a necháme pod pokličkou chvíli spařit. Na strojku si umeleme salám nebo buřty. Spařené brambory nejdřív rozšťoucháme a potom vařečkou vyp ... …více»
|