Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
15. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Ptáčky s kari omáčkou: Plátky vepřového masa řádně rozklepeme z obo stran, osolíme a opepříme. Z jedné strany pomažeme hořčicí a vložíme čtvrtku cibule, jednu menší rozkrojenou sterilovanou okurku, půlku párku, poté ... …více»
|
15. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Slovácké kuřecí nudličky: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme a prude opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou slaninu, česnek a feferonky a restujeme. Když je vše dobře opečené, zalijeme lečem, ochutíme kečupem a přípa ... …více»
|
15. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Nádivka s uzeným: Z osoleného mléka a krupice uvaříme kaši. Do prochladlé kaše vmícháme jeden žloutek po druhém, přidáme maso nakrájené na kostičky, petržel a nakonec sníh z bílků. Pekáček dobře vymastíme, směs do něho ... …více»
|
15. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Dvoudenní kuřecí pekáč: Zeleninu nakrájíme a dáme s olejem na pekáč a promícháme. Kuře osolíme, opepříme, dáme na zeleninu a dáme do trouby na 180 stupňů. Cca po deseti minutách přilijeme vývar, na prsíčka dáme slaninu ... …více»
|
14. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Zapečené flíčky s uzeným bůčkem: Flíčky uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat. Bůček nakrájíme na malé kostičky a lehce opečeme, až pustí tuk. Potom přidáme flíčky, rozšlehaná vejce s mlékem, sůl, pepř a vše promíc ... …více»
|
14. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Kedlubny se šunkou a ovesnými vločkami: V rendlíku necháme rozpustit máslo a orestujeme na něm šunku. Přidáme ovesné vločky a necháme je restovat, až začnou vonět po oříšcích. Potom přidáme pokrájené kedlubny, ještě chvíli restujeme, potom ... …více»
|
14. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí steaky s domácí marinádou: Kuřecí prsní řízky umyjeme a potřeme připravenou marinádou.
Marináda na steaky: Jemný kečup smícháme s vegetou, rozdrcenou cibuli, mletým česnekem, pepřem, sušenou bazalkou, špetkou chilli koření, z ... …více»
|
13. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí s luskem: Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji, poté zalijeme trochou vody a dusíme. Aby bylo maso měkké, můžeme také vařit v tlakovém hrnci. Dále přidáme fazolové lusky a bujón. Ještě přidáme ... …více»
|
13. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Guláš uherského grófa: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozškvařené slanině se sádlem dožluta, přidáme na kousky pokrájené hovězí maso, osmahneme, přidáme všechno koření, dobře promícháme a zalijeme vývarem. Nesolíme ... …více»
|
13. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Čočka na kyselo s volským vejcem a opečenou klobásou: Čočku přebereme, umyjeme a namočíme na dvě hodiny do studené vody. Ve stejné vodě ji potom uvaříme do měkka s bobkovým listem. Osolíme, zahustíme ccibulovou zásmažkou a dochutíme octem. Podáváme s vol ... …více»
|