Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
18. 01. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuře načerno: Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V kastrolu rozehřejeme máslo s olejem, přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Potom do kastrolu přidáme švestková povidla, sušené švestky, ro ... …více»
|
18. 01. 2010 Jehněčí maso
Příprava receptu Pečené jehněčí: Z nakrájené cibule, prolisovaného česneku, nasekaných čerstvých nebo sušených bylinek, soli, pepře a trochy oleje vytvoříme směs, do které naložíme maso a necháme 1 – 2 dny uležet v lednici. Rozmarýn ... …více»
|
18. 01. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí steak na zelenině: Steaky si předem na 4 dny naložíme do olejové lázně s pepřem.
Na rozpáleném oleji je zprudka opečeme z obou stran, pak vyjmeme a na výpeku zprudka osmažíme zeleninu. Zalijeme masovou šťávou rozmíchan ... …více»
|
18. 01. 2010 Králičí maso
Příprava receptu Králičí medailonky na houbách: Hřbety vykostíme a maso nakrájíme na kousky. Orestujeme ho na cibulce, přidáme houby, prolisovaný česnek, papriku a sůl.
Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Zaprášíme moukou a dochutíme kořením. ... ... …více»
|
18. 01. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Zapečený houskový knedlík: Do máslem vymazaného pekáče dáme na plátky nakrájený houskový knedlík, na něj poklademe nakrájený salám, poté na kostičky nakrájenou papriku a rajčata, posypeme sýrem a zalijeme rozkvedlanými vejci s ... …více»
|
17. 01. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové maso s kapií: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a poté dáme vepřové maso nakrájené na malé kousky. Necháme zatáhnout a přidáme kapii, kečup, hořčici, sojovou omáčku, koření a sůl. Podlijeme trochou vody a dusíme a ... …více»
|
17. 01. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuře v zeleném hrášku: V kastrolu necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme očištěné, opláchnuté, osolené a na čtvrtky rozdělené kuře, podlijeme je vlažnou vodou a dusíme. Když je kuře poloměkké, přidáme h ... …více»
|
17. 01. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Maso hovězí v zelí: Použijeme zbylé maso z polévky, nakrájíme zelí, podusíme krátce v osolené vodě a scedíme. Nakrájíme na kousky slaninu, na ní osmažíme pokrájenou cibuli a na drobně pokrájné maso. Použijeme zbytek ... …více»
|
16. 01. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí česnekové závitky na žampionech: Hovězí plátky naklepeme na jemno. 8 stroužků česneku prolisujeme, osolíme, opepříme, dáme červenou papriku a uděláme česnekovou kašičku. Na maso položíme 2 plátky anglické slaniny, potřeme kašičkou, z ... …více»
|
14. 01. 2010 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí maso dušené: V hrnci na másle osmahneme cibuli, rozetřený česnek a kmín, přidáme maso na kostky, osmahneme, pak podlijeme a dusíme asi 40 minut. Šťávu necháme vysmahnout, maso zaprášíme moukou, osmahneme, ještě tr ... …více»
|