![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 01. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé buřty na pivu: Do pekáčku či na hlubokou pánev nalijeme tmavé pivo a kečup a pořádne rozmícháme. Přidáme na proužky nakrájenou cibuli, papriku a na půl překrojené špekáčky. Vložíme do trouby na vyšší stupeň a " ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Beskydská játra: Na kousky nakrájená játra osmahneme na oleji. Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme. Obojí můžeme předem osmahnout.
Orestovaná játra s cibulí a slaninou vložíme do pečicí mísy s trochou oleje. Okoření ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízečky s tatarkou: Kuřecí řízky opláchneme, jemně naklepeme a okořeníme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme je do vymazaného pekáče a na ně naskládáme připravené řízky.
Zalijeme je tatarskou omáčkou a pokl ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Vložíme na osmaženou cibulku a orestujeme. Pak zalijeme vývarem, přidáme nové koření a dusíme 45 minut v troubě doměkka.
Maso vyjmeme, šťávu z ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky plněné cuketou: Mleté vepřové maso smícháme s nastrouhanou cuketou, přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku a strouhaný sýr.
Papriky seřízneme u stopky a opatrně očistíme od semen. Masovou směsí naplníme paprikové lusky ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aténská pochoutka: Cizrnu zalijeme vodou a necháme ji druhého dne nabobtnat. Potom ji doměkka uvaříme v mírně osolené vodě.
Pórek omyjeme a nakrájíme na malé kousky, které na pánvi s rozpuštěným máslem orestujeme. Fetu ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí křidýlka po bulharsku: Křidýlka omyjeme, osušíme, dáme do pekáčku a potřeme olejem s rozmačkanými stroužky česneku. Posypeme kořením.
Dáme do rozpálené trouby na 20 minut s kousky Hery. Mezitím si nakrájíme na kolečka rajč ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kousky na víně: Kuřecí kousky osmažíme z obou stran na pánvi, osolíme. Přidáme na kousky nakrájená rajčata podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou cca 30 minut. Hotové kousky kuřete vložíme na mísu. Nakonec vše ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Salámové šunkofleky: Fleky uvaříme v osolené vodě podle návodu. Salám nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji. Vše přendáme do pekáčku, zakapeme olejem a vložíme do trouby a upečeme. Před koncem polijeme rozšlehanými ve ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička v černém pivu: Naklepané maso osolíme, opepříme a uložíme do naolejovaného pekáče, na to dáme slaninu, kolečka cibule, plátky česneku, pak zase maso, slaninu, cibuli a česnek. Zalijeme černým pivem, přikryjeme aloba ... …více»
|