Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
15. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Jehla s hřibovitými houbami: Maso nakrájíme na kostky, houby nakrájíme na silné plátky, slaninu na kostky. Na jehly střídavě napichujeme maso, cibulky, slaninu a houby. Suroviny na jehlách potřeme olejem, ochuceným solí a kmínem. ... …více»
|
15. 11. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Králík ve víně a zelenině: Králíka prošpikujeme slaninou, pokapeme citronem, opepříme pepřem, tymiánem, zalijeme vínem a necháme v chladu odležet. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme naporcovaného králíka s kořením a os ... …více»
|
15. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Ovocná meruňková jehla: Maso nakrájíme na kostky, meruňky rozpůlíme a odpedkujeme. Na jehly střídavě napichujeme maso, půlky meruňek a do ruliček svinuté plátky slaniny. Potřeme olejem ochuceným solí, cukrem, pepřem a opékám ... …více»
|
15. 11. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Klobása s křenovou kaší: Brambory rozkrájíme na kostky. Vložíme je do hrnce s osolenou vodou a uvaříme do měkka. Křen nastrouháme najemno a společně s mlékem ho svaříme na třetinu množství. Svařené mléko scedíme a zahřejeme. ... …více»
|
15. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Tropická ovocná jehla: Maso nkrájíme na kostky, oloupaný pomeranč rozebereme na dílky, oloupaný banán nakrájíme na plátky. Na jehly střídavě napichujeme maso, pomeranč, banán a celé cibulky. Potřeme olejem, ochuceným solí a ... …více»
|
15. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Jehla s ovocem a sýrem: Maso, jablka a sýr nakrájíme na kostky. Vše střídavě napichujeme na jehly, potřeme olejem, ochuceným pepřem a solí a opékáme ze všech stran na grilu asi 15 minut. ... ... …více»
|
15. 11. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová žebírka pečená s cibulí: Žebírka omyjeme, posolíme, dáme je do pekáče, podlijeme naběračkou horké vody a přidámě k nim rozpůlené cibule. Pečeme je asi 1 hodinu. Pak šťávu zahustíme moukou rozmíchanou s trochou vody, vyškvařím ... …více»
|
15. 11. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová svíčková na roštu: Maso nakrájíme na porce, opepříme je, osolíme, potřeme olejem a položíme na rozpálený rošt. Opékáme je na každé straně asi 10 minut. Podáváme s hranolkami, kečupem, dušenou zeleninou apod. ... ... …více»
|
15. 11. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová pečeně s pepřem: Maso skrojíme tak, aby vznikl plát. Naklepeme jej, posolíme, popepříme, pevně svineme a ovážeme motouzem. Na pekáčku rozehřejeme máslo a maso na něm opečeme. pak mírně podlijeme horkou vodou a pečeme ... …více»
|
15. 11. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Pečená telecí slezina: Slezinu uškrábeme, osolíme, přidáme k ní žemli nakrájenou na kostičky a navlhčenou mlékem, přidáme tuk, osmaženou cibuli, koření a strouhanku. Nákypovou formu vymastíme, vysypeme strouhankou a slezino ... …více»
|