Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
15. 11. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Noky z telecího masa: Maso umeleme, osolíme, přidáme 1 vejce a 1 žloutek, usekanou petrželku a směs propracujeme. Necháme ji 15 minut uležet. Mezitím dáme na plotnu vývar a do vroucího vývaru házíme nočky vykrájené lžičkou ... …více»
|
15. 11. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Telecí brzlík dušený: Brzlík 10 minut povaříme a přendáme jej do studené. Ztuhlý brzlík nakrájíme na malé kousky. Slaninu necháme zesklovatět, přidáme pokrájenou cibuli, osmahneme ji, vložíme na ni osolený brzlík a opečeme ... …více»
|
15. 11. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Sekaná z telecího kořínku: Omytý kořínek, uvaříme v osolené vodě s půlkou cibule a kořeněnou zeleninou. Necháme jej okapat, vychladnout a umeleme. Současně umeleme syrové vepřové maso. Do smíchaného masa přidáme strouhanku pokr ... …více»
|
14. 11. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Vaříme v jednom hrnci: Každý jednou dělá pořádek v lednici a najde kousek kabanosu, zbytky salámů, zapomenutou klobásku. Takže všechno nakrájíme, hodíme na rozálený tuk, kde předtím necháme trochu osmahnout cibuli, pak přid ... …více»
|
14. 11. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Holandské karbenátky: Mleté vepřové maso smícháme s nastrouhaným sýrem. Přidáme sůl, pepř, mléko a pořádně promícháme a necháme asi 1/2 hod. v lednici odpočinout. Z masové hmoty tvarujeme placičky, které postupně obalujeme ... …více»
|
14. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Jelení filé s červenou řepou: Uvařenou červenou řepu nastrouháme, udusíme na másle, přidáme sůl, cukr a citrónovou šťávu. Několik minut dusíme. Maso nakrájíme na plátky, prošpikujeme slaninou, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme ... …více»
|
14. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Jelení kotlety se sýrem: Nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Maso, bůček a housku pomeleme, přidáme orestovanou cibuli, petrželku, sůl, pepř, tymian, strouhaný sýr a důkladně promícháme.
Z hmoty formujeme kotlety, které oba ... …více»
|
14. 11. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Divoký králík na paprice: Na kousky rozporcovaného králíka vložíme do kameninového hrnce, posypeme nakrájenou cibulí a necháme do druhého dne odležet. Na másle opražíme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, zalijeme troch ... …více»
|
14. 11. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Vypražený divoký králík: Maso nakrájíme na plátky, prošpikujeme slaninou, vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, jemně nakrájenou cibuli a citrónovou šťávu. Zamícháme a necháme odpočívat 3 hodiny. Potom porce masa obalíme v mouc ... …více»
|
14. 11. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Pikantní ragú z divokého králíka: Maso rozdělíme na 18 dílků. Na rozpáleném sádle opražíme jemně nasekanou cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme, přidáme kečup a krátce opražíme. Podlijeme malým množstvím vývaru, přikryjeme a dusíme ... …více»
|