Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí řízky: Hřbet nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, osolíme a opečeme z obou stran. Řízky uložíme na teplou mísu. Do šťávy přilijeme víno, smetanu rozšlehanou s moukou a hořčicí. Potom přidáme citrónovou kůru, ... …více»
|
13. 11. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Ražniči z vepřové panenky se zeleninou: Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné asi 1,5 cm. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Rajčata, oloupané kloboučky žampionů, slaninu a cibule nakrájíme na plátky a pak je napich ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Mufloní guláš s koriandrem: Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme cibuli, přimícháme papriku, maso, opepříme černým a novým kořením, špetkou koriandru a přikryté pomalu dusíme. Maso podléváme horkou vodou. Nakonec zahustíme ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí roštěnka: Maso nakrájíme na půl centimetrové řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme maso, osmahneme z obou stran, zalijeme vývarem a udusíme doměkka. Hotové maso vy ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí maso s kysaným zelím: Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme, osmahneme na oleji, přidáme maso a opražíme. Potom podlijeme vodou, osolíme a dusíme. K poloměkkému masu přidáme lečo, protlak, mletou papriku, kysané zelí ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí maso na hrášku: Maso nakrájíme na kostky, cibuli nasekáme, zpěníme na oleji, přidáme maso a opražíme. Po chvilce podlijeme vodou, osolíme a dusíme. K hotovému masu přidáme hrášek, hořčici, posypeme hladkou moukou a c ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Špíz s pikantní omáčkou: Maso a játra nakrájíme na plátky, opepříme, osolíme /játra až po opečení/. Se slaninou nakrájenou na plátky, kolečkami cibule a nakrájenými žampióny střídavě napichujeme na špajle nebo grilovací jehly ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Přírodní srnčí řízek: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na řízky, naklepeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, posypeme kmínem a z obou stran opečeme na sádle doměkka.
Podáváme s rýží a pikantním zeleninovým salátem. ... ... …více»
|
13. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Chutná roštěná: Roštěnky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Vložíme na osmaženou cibulku a orestujeme. Pak zalijeme vývarem, přidáme nové koření a dusíme 45-50 minut v troubě doměkka. Maso vyjmeme, ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením: Plátky masa potřeme solí, mletým pepřem a na oleji osmahneme z obou stran. Potom je vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, dolijeme vývar, víno, kysanou smetanu a přidáme zelené koření. Omáčku povaříme a př ... …více»
|