Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole s uzeninou

Fazole s uzeninou
4. 02. 2008 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Fazole s uzeninou: Přebrané a umyté fazole necháme nabobtnat a potom je uvaříme doměkka. Dáváme pozor, aby se nerozvařily a zůstaly celé. Scedíme je, nenecháme vychladnout a zalijeme nálevem. Na nálev smícháme oc ... ... …více»

Kari z mletého masa

Kari z mletého masa
4. 02. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Kari z mletého masa: Mrkev, cibuli a česnek nadrobno rozsekáme a narychlo osmahneme na trošce oleje. Mleté maso podusíme na lžíci oleje spolu s pokrájenými houbami, zelenou paprikou, kari kořením, sojovou omáčkou, ... ... …více»

Čevabčiči ve vajíčku

Čevabčiči ve vajíčku
4. 02. 2008 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Čevabčiči ve vajíčku: Vše promícháme a tvoříme malé šišky, které dáme do rozšlehaného vejce, strouhanky a opékáme asi 5-7 minut. Jako přílohu dáváme chleba s hořčicí nebo brambor a okurkový salát. ... ... …více»

Kuličky z mletého masa ve smetanové omáčce

Kuličky z mletého masa ve smetanové omáčce
4. 02. 2008 Mleté maso ++-_______
Příprava receptu Kuličky z mletého masa ve smetanové omáčce: Mleté maso smícháme s nadrobno rozsekanou cibulí, strouhankou, vejcem, solí a pepřem. Uděláme malé kuličky a osmažíme na trošce oleje. Syrovou mrkev a brambory nakrájíme na větší kostky a také smažíme ... …více»

Hovězí maso v čínské úpravě

Hovězí maso v čínské úpravě
4. 02. 2008 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Hovězí maso v čínské úpravě: Maso nakrájíme na tenké nudličky, pórek a česnek na tenké plátky. Vše vložíme do misky, přidáme sůl, solamyl, olej a dobře promícháme. Dáme alespoň na 1/2 hod. do chladu odležet. Osmažíme na oleji ... ... …více»
 

Hovězí na pepři s hranolky a tatarskou omáčkou

Hovězí na pepři s hranolky a tatarskou omáčkou
4. 02. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí na pepři s hranolky a tatarskou omáčkou: Maso omyjeme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v polohrubé mouce a dáme zprudka opéct na cibulku. Potom zalijeme vodou a necháme dusit doměkka. Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou. ... ... …více»

Hovězí pochoutka

Hovězí pochoutka
4. 02. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Hovězí pochoutka: Maso nakrájíme na nudličky a dáme vařit jako polévku. Nakrájíme cibuli, na oleji osmahneme do růžova, přidáme kari. Povařené maso scedíme, přidáme k cibuli, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Podáváme ... …více»

Makaróny se šunkou a houbami

Makaróny se šunkou a houbami
4. 02. 2008 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Makaróny se šunkou a houbami: Očištěné na plátky nakrájené houby podusíme na oleji. Makaróny rozlámeme na půl a uvaříme ve slané vodě doměkka. Propláchneme je ve studené vodě a necháme okapat. Drobné nakrájenou šunku promícháme ... …více»

Bakoňský guláš

Bakoňský guláš
4. 02. 2008 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Bakoňský guláš: Očištěné maso nakrájíme na drobné kostičky a zaprášíme moukou. Na drobno nakrájenou cibulku přismahneme do zlatova na rozpuštěném másle a sádle, potom vložíme maso, přikryjeme pokličkou, podusíme až p ... …více»

Tatarský kebab

Tatarský kebab
4. 02. 2008 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Tatarský kebab: Maso nakrájíme na silnější nudle, zalijeme masoxovým vývarem a dusíme. Vedle osmažíme na oleji hrubě nakrájené cibule a přidáme do nich maso. Dusíme, až šťáva vysmahne. Potom zaprášíme moukou, přidáme ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !