Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí řízky na víně se žampióny

Telecí řízky na víně se žampióny
4. 02. 2008 Telecí maso ++++++____
Příprava receptu Telecí řízky na víně se žampióny : 1. Opláchnuté žampióny dáme na rozehřátý olej, přidáme 3 lžíce vývaru, lžičku citronové šťávy, sůl a podusíme pod pokličkou. 2. Řízky po obvodu nařízneme mělkými zářezy, naklepeme, pokapeme citronovo ... …více»

Telecí hřbet s balzamikovým octem

Telecí hřbet s balzamikovým octem
4. 02. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Telecí hřbet s balzamikovým octem : 1. Nejprve si připravíme balzamikový olej tak, že svaříme 1/4 objemu obyčejného balzamikového octu a pak ho lehce přisladíme cukrem nebo medem, necháme ho vychladnout. 2. Očištěnou porci masa opepřím ... …více»

Telecí medailónky s citronovou šťávou

Telecí medailónky s citronovou šťávou
4. 02. 2008 Telecí maso +++++-____
Příprava receptu Telecí medailónky s citronovou šťávou : 1. Telecí řízky po obvodu nařízneme mělkými zářezy, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou. 2. Postupně je orestujeme po obou stranách na rozehřátém oleji a másle. 3. Řízky vyndáme, ... …více»

Hanácká roštěná

Hanácká roštěná
4. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hanácká roštěná : 1. Z roštěnce ukrojíme jednotlivé roštěnky, mírně je naklepeme, okrajové blány nařízneme, maso osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem. 2. Maso nakonec pomoučíme prosátou moukou a zprudka je ores ... …více»

Vepřový řízek Ondráš

Vepřový řízek Ondráš
3. 02. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřový řízek Ondráš : 1. Opláchnuté brambory nastrouháme na jemno, necháme ustát a vodu scedíme. 2. Do nastrouhaných brambor přidáme mléko, prosátou mouku, utřený česnek se solí, vejce. 3. Dochutíme majoránkou a mírně os ... …více»
 

Čína s játry

Čína s játry
3. 02. 2008 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Čína s játry : Kuřecí maso nakrájíme na kousky, posypeme kořením, zakapeme olejem, přisolíme. Na oleji osmahneme maso. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a papriku na proužky a dusíme 10 minut. Potom přidáme játr ... …více»

Luciferův špíz

Luciferův špíz
3. 02. 2008 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Luciferův špíz : Kuřecí řízky mírně naklepeme a nakrájíme na menší kousky . Osolíme, opepříme a pokapeme chilli a napichujeme na jehlice střídavě s cibulí, paprikou a anglickou slaninou. Špízy osmažíme na rozpálené . ... …více»

Krůtí maso se zeleninou a mandlemi

Krůtí maso se zeleninou a mandlemi
3. 02. 2008 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Krůtí maso se zeleninou a mandlemi: Pečené maso nakrájíme na kostky, vložíme do misky, zalijeme rozšlehaným vejcem a škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě a vodky. Promícháme a opečeme na části rozehřátého oleje. Maso vyjmeme a uchováme ... …více»

Ragú z drůbežích jater

Ragú z drůbežích jater
3. 02. 2008 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Ragú z drůbežích jater : Na oleji osmažíme na větší kousky nakrájená játra. Osolíme, opepříme a vyndáme na mísu. Do výpeku dáme cibuli nakrájenou na čtvrtky, jablka nakrájená na silnější plátky i se slupkou. Přidáme trošku .. ... …více»

Kuře se sýrem v alobalu

Kuře se sýrem v alobalu
3. 02. 2008 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Kuře se sýrem v alobalu: Kuře rozdělíme na meší porce, osolíme a opepříme. Na větší plát olejem potřeného alobalu klademe porce kuřete, plátky sýra a anglické slaniny, kousky kapie a kroužky cibule. Pokapeme olejem a kečupem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !