![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 02. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí řízky na víně se žampióny : 1. Opláchnuté žampióny dáme na rozehřátý olej, přidáme 3 lžíce vývaru, lžičku citronové šťávy, sůl a podusíme pod pokličkou.
2. Řízky po obvodu nařízneme mělkými zářezy, naklepeme, pokapeme citronovo ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Telecí hřbet s balzamikovým octem : 1. Nejprve si připravíme balzamikový olej tak, že svaříme 1/4 objemu obyčejného balzamikového octu a pak ho lehce přisladíme cukrem nebo medem, necháme ho vychladnout.
2. Očištěnou porci masa opepřím ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí medailónky s citronovou šťávou : 1. Telecí řízky po obvodu nařízneme mělkými zářezy, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou.
2. Postupně je orestujeme po obou stranách na rozehřátém oleji a másle.
3. Řízky vyndáme, ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hanácká roštěná : 1. Z roštěnce ukrojíme jednotlivé roštěnky, mírně je naklepeme, okrajové blány nařízneme, maso osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem.
2. Maso nakonec pomoučíme prosátou moukou a zprudka je ores ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek Ondráš : 1. Opláchnuté brambory nastrouháme na jemno, necháme ustát a vodu scedíme.
2. Do nastrouhaných brambor přidáme mléko, prosátou mouku, utřený česnek se solí, vejce.
3. Dochutíme majoránkou a mírně os ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína s játry : Kuřecí maso nakrájíme na kousky, posypeme kořením, zakapeme olejem, přisolíme. Na oleji osmahneme maso. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a papriku na proužky a dusíme 10 minut. Potom přidáme játr ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Luciferův špíz : Kuřecí řízky mírně naklepeme a nakrájíme na menší kousky . Osolíme, opepříme a pokapeme chilli a napichujeme na jehlice střídavě s cibulí, paprikou a anglickou slaninou. Špízy osmažíme na rozpálené . ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí maso se zeleninou a mandlemi: Pečené maso nakrájíme na kostky, vložíme do misky, zalijeme rozšlehaným vejcem a škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě a vodky. Promícháme a opečeme na části rozehřátého oleje. Maso vyjmeme a uchováme ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ragú z drůbežích jater : Na oleji osmažíme na větší kousky nakrájená játra. Osolíme, opepříme a vyndáme na mísu. Do výpeku dáme cibuli nakrájenou na čtvrtky, jablka nakrájená na silnější plátky i se slupkou. Přidáme trošku .. ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se sýrem v alobalu: Kuře rozdělíme na meší porce, osolíme a opepříme. Na větší plát olejem potřeného alobalu klademe porce kuřete, plátky sýra a anglické slaniny, kousky kapie a kroužky cibule. Pokapeme olejem a kečupem ... …více»
|