Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 27.05. 2025
Dnes má svátek Valdemar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beowulfovy vuřty

Beowulfovy vuřty
24. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Beowulfovy vuřty: Opláchnuté vuřty prohřejeme nad párou, potom je osušíme, po délce nakrojíme (konce musí být spojené), naplníme proužkem sýra, obalíme slaninou a posypeme kořením. Upevníme párátkem. V dobře rozehřátém ... …více»

Plněné špekáčky v hrášku

Plněné špekáčky v hrášku
24. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné špekáčky v hrášku: Špekáčky oloupeme a po délce rozkrojíme tak, aby zůstaly spojené. Do každého zářezu vložíme polovinu plátku sýra, proužek papriky, pokrájenou cibuli rozebranou na kolečka nebo pokrájený pórek. Špekáčk ... …více»

Špekáčky s červenými fazolemi

Špekáčky s červenými fazolemi
24. 01. 2008 Uzeniny ++++++++__
Příprava receptu Špekáčky s červenými fazolemi: Fazole zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Poté je uvaříme s novým kořením, s bobkovým listem a polovinou rajčatového protlaku doměkka. Na pokrájené slanině osmahneme na kostičky pokrájenou cibuli, os ... …více»

Klobásy v zelné peřince

Klobásy v zelné peřince
24. 01. 2008 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Klobásy v zelné peřince: Zelí zbavíme zvadlých listů, nakrájíme na nudličky a promícháme s pokrájenou cibulí, celerem, mrkví a jablky. Zelí rozložíme do tukem vymazaného pekáče, osolíme, posypeme kmínem, dochutíme octem a zal ... …více»

Valentýnský párek

Valentýnský párek
24. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Valentýnský párek: Nožičku párku rozkrojíme asi 2 cm od konce. Rozkrojené konce stočíme do tvaru srdce a spojíme párátkem. Položíme na vymaštěný plech, vysteleme strouhaným sýrem, doprostřed vyklepneme vajíčko. Osolíme ... …více»
 

Broskvové tajemství

Broskvové tajemství
24. 01. 2008 Uzeniny +-________
Příprava receptu Broskvové tajemství: Plátky šunky prudce opečeme na tuku. Ohřejeme půl hrnku šťávy z broskví a broskve v ní prohřejeme, Opečené plátky šunky poklademe na talíř, na ně položíme broskve a přelijeme šťávou z broskví, do kter ... …více»

Barbecue

Barbecue
24. 01. 2008 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Barbecue: Maso jemně naklepeme, naložíme do této směsi a necháme v chladu přes noc. Můžete opékat rovnou na grilu, ale lepší je zabalit do alobalu a péct na grilu. Pokud balíte do alobalu, můžete přidat na plát ... …více»

Bělehradský vepřový řízek

Bělehradský vepřový řízek
24. 01. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Bělehradský vepřový řízek : Maso naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme okraje. Na pánvi opečeme po obou stranách dozlatova. Jednotlivé kotlety vyjmeme a do výpeku dáme sterilované lečo, přidáme prolisovaný česnek. Přidáme ... ... …více»

Dušené kuře s rajčaty a paprikami

Dušené kuře s rajčaty a paprikami
24. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené kuře s rajčaty a paprikami : Jednotlivé porce kuřete očistíme, omyjeme, osolíme, poprášíme moukou a osmažíme po obou stranách na troše rozpáleného tuku. Na zbytku tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nudličky šunky, osmažené p ... …více»

Grilovaný špíz z vepřové kýty

Grilovaný špíz z vepřové kýty
24. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaný špíz z vepřové kýty: Plátky vepřového masa rozklepeme co nejtenčeji a každý rozkrojíme na 3 silnější proužky. Osolíme je, potřeme prolisovaným česnekem, opepříme a každý proužek masa stočíme do ruličky. Cibulky očistíme a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !