![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nákyp zbytkoš: Na tento pokrm využijeme zbytků potravin. Do vymaštěné, strouhankou vysypané formy vrstvíme špagety, zeleninu, salám a houby. Poslední vrstvu tvoří špagety. Z másla a mouky usmažíme světlou ... ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené skopové v kapustě : Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, a pak přidáme odblaněné kostky masa, které jsme osolili, opepřili a lehce obalili v mouce a prudce opečeme. Na jiné pánvičce či v kastrůlku orestujeme nakrá ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna po sevilsku: Z kuřecích stehen odstraníme kůži. Na rozpáleném oleji osmahneme prolisovaný česnek a cibuli nakrájenou na půlkolečka. Zaprášíme moukou, rozmícháme, zalijeme teplou vodou a uvedeme do varu. Do omáč ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaná jehněčí žebírka : Žebírka odblaníme a zbavíme tuku, nařízneme a lehce naklepeme. Česnek prolisujeme, smícháme se solí, olejem, s octem a s trochou pepře a vzniklou směsí žebírka potřeme po obou stranách. Pak je složíme ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovocná kachna na pivečku: Očištěnou kachnu omyjeme, osušíme, osolíme zevnitř i zvenku a posypeme kmínem. Dovnitř vložíme čtvrtky očištěných jablek a hrušek. Připravenou kachnu vložíme na pekáč, podlijeme pivem a dáme péct. Pod ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na švédské smetaně : Roštěnky naklepeme, okraje nakrojíme, osolíme, opepříme a vložíme je na cibulku zpěněnou na slanině a oleji. Po osmahnutí na obou stranách je zalijeme vodou, přidáme hořčici a kapary. Dusíme, až jso . ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko s hrozny : Žebírka, naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme skořicí a po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji. Opečená žebírka dáme na nahřátou mísu, polijeme vlastní šťávou a obložíme hrozny prohřátými n . ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s nektarinkovou omáčkou: Omyté a osušené řízky potřeme kořením a na másle usmažíme dozlatova. Zalijeme bílým vínem, přikryjeme pokličkou a při střední teplotě dusíme asi 25 minut. Mezitím oloupeme a vypeckujeme nektarinky ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s jablky a banány: Naklepané a mírně osolené a opepřené maso osmahneme a přendáme do ohnivzdorné mísy, kde vedle masa poklademe na dílky rozkrojené jablko a na kolečka pokrájené banány. Do tuku, který zbyl po osmahnutí, ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Feferonkový guláš z králičího masa : Maso nakrájíme na kousky. Na oleji rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, na ní orestujeme kostičky cibule a maso. Opaprikujeme, osolíme a opepříme. Trochu orestujeme. Podlijeme vodou, přidáme ut ... …více»
|