![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlá směs z jater: Na rozpálený tuk dáme cibuli, potom přidáme játra, rozkrájený salám, utřené 2 stroužky česneku a mírně opepříme. Dusíme do měkka, potom přidáme... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí srdce: Dobře očistíme a propereme hovězí srdce. Z ostatních uvedených přísad uděláme nádivku a srdce jí naplníme. Uzavřeme jehlou nebo zavážeme, pak dusíme. Nejdřive přidáme šálek vřelé vody a čekáme, pokud ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazyk na sardeli: Vepřový jazyk uvaříme do měkka. Horký vyjmeme, ponoříme do studené vody a oloupeme. Na teflonové pánvi rozpustíme 25 g másla a zpěníme nastrouhanou cibuli. Přidáme na plátky nakrájený jazyk, podlijeme ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Celerové smaženky z Austrálie: Brambory a celer ustrouháme, maso usekáme, pokrájenou cibuli osmažíme na másle a vše smícháme se strouhankou, vejcem a troškou vývaru z kostky. Tvoříme placičky a smažíme je do červena. ... ... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory plněné houbami a sýrem: Houby a cibuli nakrájíme na drobno a udusíme je na másle do měkka. Ke konci dušení přidáme nakrájenou šunku na nudličky. Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Bramboře seřízneme tenký plátek vrchu, v ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole po bretaňsku: Fazole namočíme na 2,5 hodiny a pak je vaříme ve stejné vodě. Cibuli oloupeme, nakrájíme. Nakrájíme také uzené a klobásu a vše osmažíme. Přidáme k fazolím. Dochutíme rajským protlakem, majoránkou, pa ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na pepři: Na kolečka nakrájenou cibuli osmahneme na tuku. Maso nakrájíme na větší kostky, osmahneme je na cibuli a pak osolíme, opepříme, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Téměř před koncem necháme vysmahnout, ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové kuře v zelenině : Nasekanou petrželovou nať smícháme s trochou másla a vložíme ji do očištěného a na povrchu i uvnitř osoleného kuřete. Kuře vložíme do pekáčku, přidáme zbytek másla, podlijeme trochou vody a v troubě d ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Klášterní směs: Umytou kýtu, svíčkovou a odblaněná játra nakrájíme na proužky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kýtu a svíčkovou, opečeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou červenou paprikou, p ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety s bramborem a sýrem: Brambory omyjeme kartáčkem a nakrájíme na plátky silné asi 1 mm. Možno nastrouhat na okurkovém struhadle.
Maso očistíme a naklepeme. Česnek utřeme se solí a pepřem. Touto pastou potřeme kotletky ... …více»
|