![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanová omáčka s kuřecím masem : Máslo rozpustíme na pánvičce, přidáme na kostičky nakrájené, osolené a opepřené kuřecí maso. 5 minut smažíme pouze na másle na slabším ohni. Poté podlijeme asi 1 dcl vody a dusíme dalších 5 minut. Pot ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí šneci na špízu: Maso z prsíček nakrájejte na dlouhé proužky, osolte, opepřete, posypte kořením, zalijte olejem a nechte 5 minut rozležet. Proužky stočte do spirál, napíchněte na grilovací špejlea z obou stran opečte ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šmytec: Směs pečlivě promíchejte a nechte v lednici minimálně 24 hodin uležet.Utvořte malé placičky a na pánvi na oleji je usmažte dozlatova. Ke "šmytci" se báječně hodí bramborová kaše nebo měkký ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky na židovský způsob: Plátky naklepeme, osolíme a před obalením potřeme rozdrceným česnekem - množství podle chuti. Pak obalujeme v klasickém trojobalu, hladká mouka, rozkvedlané vejce, strouhanka. Řízky podáváme s brambor ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Valentýnské pikantní vepřové nudličky: Maso nakrájíme přes vlákno na úzké nudličky asi 4 cm dlouhé. Všechny přísady kromě oleje smícháme v míse a promícháme s masem. Necháme v chladnu 24 hodin uležet. Před přípravou rozpálíme olej a směs n ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra na maďarský způsob: Játra zbavíme blan, žilek a tuku, nakrájíme na plátky a na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké kroužky nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, po ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaná žebírka: Smícháním medu, oleje, kečupu, šťávy z limetky a černého piva připravíme marinádu, kterou potřeme syrová žebírka. Ta necháme 24 hodin odležet. Druhý den je dáme péct. Žebírka průběžně... ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Utopenci v ostré omáčce: Vuřty (případně kabanos) a cibuli nakrájíme na kolečka. Suroviny naskládáme do sklenice. Zbylé surviny smícháme a cca 10 minut povaříme. Necháme zchladnout a nalijeme do sklenic. Můžeme... ... ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné mexické tortily: Mleté maso orestujeme, přidáme cibuli a papriku pokrájenou na proužky a smažíme až vše změkne. Po té přidáme konzervu fazolek. Dochutíme solí, pepřem a chilli. Hotovou směsí... ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajské špejle: Na kostky nakrájíme libové vepřové maso, rozpůlíme žampióny, na plátky nakrájíme paprikové lusky, na kostky slaninu a kolečka libového salámu. Vše střídavě napíchneme na grilovací jehly. Připravíme si ... …více»
|