![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na jehle: Vepřové maso nakrájíme na kousky a naložíme do marinády z mléka, octa, soli, tymiánu, majoránky, pepře a bobkového listu. Pak vyjmeme, necháme okapat, navlékneme na grilovací jehlu proloženě s plátky ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ražniči: Maso nakrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a napichujeme na jehlice střídavě s cibulí nakrájenou na kolečka a na plátky nakrájenou slaninou. Na rozehrátém oleji ražnici zprudka ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz z vepřové svíčkové: Maso nakrájíme na palec silné plátky. Napichujeme na jehlici střídavě plátky masa, papriky, slaniny a cibule. Posypeme kořením, potřeme olejem a grilujeme.
... ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový bůček s mrkví: Maso nakrájíme na kousky a dáme dusit na cibulku zpěněnou v sádle. Osolíme a okmínujeme. Dusíme je asi 3/4 hodiny, podle potřeby podléváme. Pak k masu přidáme mrkev nakrájenou na silnější nudle, ještě ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný vepřový bůček: V masu uděláme kapsu. Housku nakrájenou na kostičky zalijeme mlékem. Vejce rozšleháme se změklým tukem, osolíme, okořeníme a přidáme k houskám. Naplníme maso, zašijeme, osmahneme, osolíme, posypeme km ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vařené vepřové maso: Nepříliš tučná žebírka z mladého vepřového kusu dáme do horké osolené vody s kmínem. Nejprve prudce povaříme, pak zvolna dovařujeme do měkka. Podáváme s kyselým zelím, kapustou, tuřínem nebo se zelený ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné vepřové plátky: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý dáme půlku natvrdo uvařeného vejce, čtvrtku podélně rozkrojeného špekáčku a 1 okurku. Plátky zabalíme a okraje sepneme párátkem. Na oleji osmahneme ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky na tymiánu: Vepřové plátky rozklepeme do šířky, osolíme, okořeníme, poklademe kousky párku a půlkou drobně nakrájené cibule, stočíme a upevníme jehlami na závitky. Drobně nakrájenou půlku cibule zpěníme na oleji, ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso plněné banány a šunkou: Maso naklepeme, osolíme, potřeme olivovým olejem a bylinkami. Na každý plátek dáme šunku a do středu kousek banánu. Srolujeme a spíchneme. Maso orestujeme a dáme do trouby. Pečeme asi 25 minut. Po upe ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na medu a rozmarýnu: Kuře nasolíme a dáme na vymazaném pekáči péct do trouby. Mezitím si vytvoříme směs k potírání kuřete tím, že smícháme olej, med a rozmarýn (med by měl být tekutý, pokud tomu tak není... ... …více»
|