![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrový nákyp s rýží a šunkou: Přebranou, propláchnutou a třikrát spařenou rýži vsypte do většího množství vařící osolené vody a uvařte doměkka za občasného zamíchání. Měkkou rýži oceďte a po okapání promíchejte s jemně nastrouhaný ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pleckové madailónky: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme olejem a necháme odležet. Posypeme moukou, dáme na rozpálený tuk, pečeme na každé straně asi 4 minuty. Vyndáme, přidáme máslo, vodu, masox, sójovou o ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Princezniny roštěnky: Roštěnky rukou naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme olejem. Dáme do chladničky na 24 hodin uležet. Pak je na oleji po obou stranách zprudka opečeme, rozložíme na pekáč, poklademe půlkami... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s hruškami v alobalu: Maso lehce naklepeme, osolíme a vložíme na čtyři pláty alobalu potřené olejem. Každý plátek pokapeme sójovou omáčkou, navršíme na něj pórek pokrájený na tenká kolečka... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky s pomerančem: Zelí očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Pomeranče oloupeme a měsíčky podélně nakrájíme. Mladou cibulku důkladně opláchneme a nakrájíme na drobná kolečka. Zelí osmahneme na másle, podlijeme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostré špízy v rozmarýnové marinádě: Oloupeme česnek, prolisujeme ho, rozmarýn omyjeme a nakrájíme na nudličky. Obojí smícháme olejem. Maso Omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostičky, vložíme do marinády a necháme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gaskoňské kotlety: Kotlety vykostíme, opepříme, osolíme, naklepeme hranou ruky. Na tuku po obou stranách zprudka opečeme. Přendáme na talíř a udržujeme v teple. V tuku , který zbyl na pánvi... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí roláda s limetkami: Rozinky namočíme na chvíli do vlažné vody a necháme je odkapat. Pistácie zlehka osmažíme na pánvi. Oloupané limetky nakrájíme nadrobno. Suchý chléb zbavíme kůrky, nakrájíme ho na kostk.. ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený bůček s bramborovou nádivkou: Vepřový bůček zbavíme kostí a kůže, rozkrojíme na plát a paličkou dobře naklepeme. Na másle osmažíme nahrubo nakrájenou syrové brambory, jemně nakrájený libeček, osolíme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slavnostní šlehané biftečky: Do mletého masa přidáme jemně nastrouhané syrové brambory, žloutky, prolisovaný česnek a koření, osolíme. Nakonec vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků. Do rozehřátého oleje vkládáme... ... …více»
|