Vložil: | Edith |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Utopenci v ostré omáčce:
1 kg vuřty nebo kabanos
| 4 lžíce ostrý kečup
| 4 lžíce hořčice
| 4 lžíce oleje
| 4 lžíce worchestru
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| dle chuti chilli
| 3 ks cibule
Postup přípravy receptu Utopenci v ostré omáčce:
Vuřty (případně kabanos) a cibuli nakrájíme na kolečka. Suroviny naskládáme do sklenice. Zbylé surviny smícháme a cca 10 minut povaříme. Necháme zchladnout a nalijeme do sklenic. Můžeme ihned podávat, není třeba utopence nechat "odležet".
Fotky receptu Utopenci v ostré omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!