| Vložil: |  Edith |  
    | Porcí: | 6 |  
    | Doba přípravy: |  20 min |  
    | Hodnocení: |  Žádné hodnocení  |  
    | Počet hodnocení: |  0  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Utopenci v ostré omáčce:
1 kg  vuřty nebo kabanos
 | 4 lžíce ostrý kečup
 | 4 lžíce hořčice
 | 4 lžíce oleje
 | 4 lžíce worchestru
 | dle chuti sůl
 | dle chuti pepř
 | dle chuti chilli
 | 3 ks cibule
Postup přípravy receptu Utopenci v ostré omáčce:
Vuřty (případně kabanos) a cibuli nakrájíme na kolečka. Suroviny naskládáme do sklenice. Zbylé surviny smícháme a cca 10 minut povaříme. Necháme zchladnout a nalijeme do sklenic. Můžeme ihned podávat, není třeba utopence nechat "odležet".
 
Fotky receptu Utopenci v ostré omáčce: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!