![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové závitky s brusinkami: Svíčkovou naklepeme, opepříme, vetřeme rozdrobený masox, poklademe hranolky eidamu, svineme, sepneme párátky a obalíme v mouce. Opečeme na oleji, podlijeme, přiklopíme, podusíme, po odpaření vody přid ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kung - pao: Na kostičky nakrájenou vepřovou kýtu promícháme s vejcem, máčeným škrobem a solí a necháme asi 15 minut odležet. Mezitím si připravíme tmavý záliv, arašídy a chilli papričky. Maso vložíme do rozpálené ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žlutá řeka: Maso nakrájíme na nudličky, smícháme se solamylem a žloutky a necháme do druhého dne odležet. Maso dáme asi 3 minuty orestovat. Nakrájíme cibuli na kolečka, papriku na nudličky, pórek na kolečka a žam ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Transylvánské vepřové plátky: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, vydatně potřeme česnekem a proložené petrželkou v několika vrstvách necháme několik hodin uležet. Potom maso osolíme, opepříme a pečeme na roštu. Podáváme s hořčic ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s okurkovou omáčkou: Cibuli drobně nakrájíme, dáme do rozpuštěného tuku, přisypeme mouku a pozvolna usmažíme zlatavou cibulovou jíšku. Zalijeme ji vývarem, přidáme koření, masox a za stálého... ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso s koprovou omáčkou: Usmažíme světlehnědou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme masox, koření, ocet, sůl a za stálého šlehání uvaříme na mírném ohni hladkou omáčku. Do hotové přidáme rozšlehaná vejce a jakmile se srazí nasype ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čevabčiči se syrovinkami: 150 g libového vepřového masa umeleme nahrubo s 350 g očištěných syrovinek nebo ryzců a 1 malou cibulí. Přidáme 1 bílek, sůl, pepř, popřípadě 2 stroužky česneku utřeného se solí a dobře promícháme. Na ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Olinčiny kotlety: Plátky masa osolíme, opepříme, posypeme gril.kořením, potřeme olejem, pokapeme polévkovým kořením, vložíme do teflonové pánve a dáme do lednice odležet na 3-4 dny. Potom prudce opečeme. Z másla a mouk ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný bažant na jablkách: Nejprve si připravíme náplň - rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Pak vymícháme máslo, žloutky a 2 kapky polévkového koření, přidáme vyždímané rohlíky, osolíme, okořeníme, přidáme nadrobno nasekano ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky: Ledvinky odblaníme, osušíme a na rozpáleném másle opečeme po obou stranách (asi 10 až 15 minut). Osolíme, přendáme na ohřátou mísu, rychle nakrájíme na tenké plátky, přiklopíme a postavíme na kastrol ... …více»
|