![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 12. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Paštika z husích jater: Maso, vepřová játra a část slaniny a husích jater umeleme. Po nich umeleme žemli. Přidáme vejce. Osolíme a okořeníme. Uzený jazyk a šunku a slaninu trochu husích jater nakrájíme na kostičky. Promíchám ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křečovité kuře: Kuřecí maso opláchněte a utřete papírovými ubrousky. Vložte do mělké mísy. Společně do hladka rozmixujte jarní cibulky, chilli, česnek, zázvor, tymián, papriku, nové koření, skořici, hřebíček, vinný o ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Broskvové kořeněné kuře: Troubu předehřejte na 180 stupňů Celsia. Ingredience na obalení smíchejte a ve směsi obalte kuřecí řízky. Řízky vložte do zapékací mísy a pečte v troubě asi 10 minut. Řízky by měly být téměř hotové. M ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šafářský řízek : Z kýty nakrájíme řízky, okraje nařízneme, rozklepeme, osolíme, poklademe plátky sýra, posypeme na nudličky nakrájenou šunkou, přehneme, okraje sklepneme nebo sepneme párátkem, obalíme v mouce, rozšleh ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůta s mrkví na kokosovém mléce: Mrkve očistíme a nakrájíme je na kolečka. Ty dáme vařit společně s kokosovým mlékem, špetkou soli a vodou. Množství vody doplníme tak, aby byla všechna mrkev pod hladinou. Vaříme do změknutí. Z hotové ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní kuřátko a kokosové mléko: Kuřecí křídla a stehýnka osmahněte v pánvi na oleji dozlatova a uchovejte teplé. Potom na téže pánvi osmahněte šalotku, zázvor, chilli papričky, citronovou kůru, česnek a kurkumu asi 5 minut. Ke směsi ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šašlik z telecího masa marinovaného v pivu : Maso nakrájíme na větší koustky. Vložíme je do hrnce, přidáme sůl, masové koření, pepř, pivo, ocet a promícháme. Přikryjeme a necháme hodinu odležet. Cibuli nakrájíme na silnější kolečka. Ze špeku odk ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Osmanské vepřové žebírko : Nasekaná žebírka mírně naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka Žebírka vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a předem namočené a povařené rozinky, krátce podusíme, ochutíme bí ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žebírko paní šenkýřky : Nasekaná žebírka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme opepříme a opečeme na horkém oleji doměkka. Žebírka vyjmeme, naskládáme na pekáček na rozpálený tuk, poklademe plátky uheráku, přikryjeme plátky s ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírko z protivína : Nasekaná žebírka naplocho nařízneme, vzniklou kapsu naplníme kouskem uzeného sýra a plátkem másla, uzavřeme párátkem, osolíme a obalíme v mouce. Opečeme na horkém oleji po obou stranách a vyjmeme z p ... …více»
|