![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 12. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí jinak : Mleté mleté maso smícháme s rozmačkanými uvařenými bramborami, žloutky a smetanou. Přidáme kostičky červené řepy, kapary, cibuli na kostičky, sůl a pepř. Důkladně promícháme a tvoříme malé placičky ne ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře dušené: Kuře rozporcujeme a dílky dáme opéct do rozpáleného másla. Potom kuře podlijeme, osolíme a dusíme. Nakonec zaprášíme moukou, mírně ještě povaříme. Dušené kuře na talíři sypeme petrželkou. ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře po baskicku: Kuře rozporcuje, osolíme a opečeme na másle. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek a tymián, pokrájená rajčata, na proužky nakrájené papriky. Kuře po baskicku dusíme na mírném ohni doměkka. Podlév ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vlčákovy bifteky : Maso odblaníme, nařízneme kraje a jemně naklepeme. Potřeme olejem a necháme 45 min. odležet v chladu.
Pak maso osolíme a opepříme a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran 5 min z každé strany ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapustové měšce: Ze středu kapustových listů podélně vyřízneme tvrdý košťál, listy vložíme do velkého hrnce a zalijeme vroucí vodou. Necháme je namočené tři minuty. Potom listy vytáhneme a pečlivé osušíme. Mleté maso ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný řízek s křenem : Nakrájené řízky více rozklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátek šunky a posypeme strouhaným křenem. Řízek přehneme, okraje zaklepeme nebo sepneme párátkem. Opeče ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře s fazolkami: Kuře rozporcujeme, osolíme a dusíme na másle s petrželkou. Fazolky nakrájíme na 2 cm kousky, přidáme k masu a dusíme společně. Ve lžíci oleje rozpustíme sladkou papriku a pokrm jím pokapeme. ... ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mladé kuřátko s mrkví : Osolené kuře dáme do pekáčku. Poklademe slaninou, přidáme máslo a podlijeme vodou. Pečeme asi 45 minut. Pak kuře rozporcujeme a dopečeme dozlatova. Při dopékání podléváme šťávou. Mrkev nakrájíme na ko ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená jelení kýta se šunkou: Odleželou jelení kýtu odblaníme, osolíme a protkneme nakrájenou uzenou slaninou. Rozpálíme tuk, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, celý černý pepř, nové koření, ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso zapečené s ostrým křenem : Cibuli nakrájíme na středně silná kolečka a pak je osmahneme na oleji. Libovější uzené maso nakrájíme na plátky, přidáme je k cibuli a rychle orestujeme. Potom maso společně s cibulí přendáme do pekáč ... …více»
|