![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 12. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rajčata plněná mletým masem : Rajčata seřízneme a vydlabeme vnitřky. Mleté maso osmažíme na másle s nakrájenou cibulí na kostičky a prolisovaným česnekem. Až se oddělí, okořeníme ho pepřem a osolíme. Přidáme petrželovou nať a rozš ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Novohradské vepřové žebírko : Nasekaná vepřová žebírka mírně naklepeme, okraje nařízneme, potřeme utřeným česnekem se solí, opepříme, opaprikujeme, pokapeme olejem a necháme v chladu několik hodin odležet.
Žebírka opečeme na hor ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Znojemské kotlety : Nasekané kotlety mírně naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Kotlety opečeme po obou stranách na horkém oleji, vyjmeme, do výpeku přidáme smetanu, bílé víno, hořčici ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře zadělávané: Kuře rozporcuje, osmahneme na másle a dusíme. Ke konci přidáme máslovou jíšku, zeleninu na krájenou na kousky. Povaříme. Nakonec omáčku přecedíme. Přidáme mléko s rozšlehaným žloutkem. Již nevaříme. P ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Finská piiräkkä: Chleba nakrájíme na kostky a opečeme na tuku dokřupava. Zvlášť si orestujeme pokrájené maso. Brambory oloupeme, uvaříme a nakrájíme na drobné kousky. V zapékací míse smícháme s opečeným chlebem a mase ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená kachna s jablky : Očištěnou,omytou a osolenou kachnu dáme do pekáče, podlijeme nepatrně vodou, tučná místa propícháme vidličkou a dáme péci. Játra pečeme současně s kachnou. Za občasného polévání šťávou z kachny a podl ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustový mozeček s hovězím masem: Očištěnou kapustu rozkrojíme na čtvrtky, dáme do osolené vařící vody a vaříme doměkka. Uvařenou kapustu vyjmeme, necháme okapat a dobře usekáme. Z konzervy odebereme tuk, zpěníme na něm drobně nakráje ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehla pana starosty : Maso nakrájíme na malé plátky, mírně naklepeme, pokapeme citronovou šťávou a olejem a necháme v chladu odležet. Vepřová játra nakrájíme na malé kousky a obalíme je do plátků slaniny. Na jehlu napichuj ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský špíz : Vepřovou kýtu nakrájíme na menší plátky, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme, pokapeme olejem a necháme odležet. Na grilovací jehlu napichujeme střídavě kousky masa, slaniny, párku cibule a zvo ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový špíz na kari : Maso z vepřové kýty nakrájíme na malé kousky, mírně naklepeme a střídavě na jehlu napichujeme kousky masa, šikmo krájené plátky pórku, srolovaný plátek anglické slaniny, plátek zelené papriky, vše oso ... …více»
|