![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí koktejl s ananasem: Okořeněná kuřecí prsa opečeme po obou stranách, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky nebo nudličky. Přidáme nasekaný celer a pokrájený ananas, ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Vše pro ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené fazole s bůčkem: Fazole namočíme přes noc v převařené vodě. Druhý den je uvaříme v té samé vodě doměkka. Cibuli a bůček nakrájíme na kostky a osmažíme. Do máslem vymazaného pekáčku vkládáme fazole a bůček s cibulí, o ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské kotlety a celerový salát: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Prudce orestujeme. Na výpeku zesklovatíme cibuli, přidáme kotlety, papriky i
s nálevem, feferonky, víno a vše dusíme do měkka.
... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře tabasko minutkové: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, jablka nakrájíme i se slupkou na hranolky(se slupkou se nerozpadnou). Maso promícháme s nálevem, přidáme jablka a necháme v lednici 24 hodin odležet. Pak prudce osma ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninové ragú z lilků s vepřovým masem: Lilky pokrájíme na proužky, dáme do cedníku , osolíme a necháme okapat.
Rozpálíme olej, přidáme lilky a smažíme asi 4 minuty. Vyjmeme, necháme okapat, přidáme česnek, zázvor, cibuli a společně z vepř ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa v medu: Připravíme marinádu: smícháme olej, med, kečup, koření podle chuti (grilko, sůl, pepř), sekaná šalvěj (lépe čerstvá)
Naklepané plátky masa naložíme do marinády nejlépe přes noc.
Kuřecí prsa v medu ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v alobalu: Do pekáčku vložíme alobal, který potřeme olejem. Vepřové maso naklepeme, okořeníme. Brambory, anglickou slaninu, cibuli, česnek a papriku nakrájíme na plátky. Do vymazaného alobalu naklademe polovinu ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ve šlehačce: Vepřové maso naklepeme a necháme chvíli uležet ve šlehačce. Brambory nakrájíme na plátky. Do máslem vymazané formy naklademe polovinu brambor, které osolíme a popaprikujeme, na ně položíme plátky vepř ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Římovské maso pod sýrovou poklicí: Nakrájíme cibuli na kolečka a osmažíme ji na oleji dorůžova. Naklepané kotlety osolíme a obalíme v mleté paprice. Vložíme je do pekáčku na osmaženou cibuli. Podlijeme vývarem a pečeme v troubě (180°-2 ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí ragú s houbami: Maso nakrájené na kousky vložíme do ½ až ¾ litru vroucí vody, osolíme, přidáme očištěnou na kousíčky nakrájenou zeleninu a cibuli a vaříme do měkka. Pak omáčku opepříme, přidáme zvlá ... …více»
|