Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 04.05. 2025
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí koktejl s ananasem

Kuřecí koktejl s ananasem
2. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí koktejl s ananasem: Okořeněná kuřecí prsa opečeme po obou stranách, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky nebo nudličky. Přidáme nasekaný celer a pokrájený ananas, ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Vše pro ... …více»

Zapečené fazole s bůčkem

Zapečené fazole s bůčkem
2. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené fazole s bůčkem: Fazole namočíme přes noc v převařené vodě. Druhý den je uvaříme v té samé vodě doměkka. Cibuli a bůček nakrájíme na kostky a osmažíme. Do máslem vymazaného pekáčku vkládáme fazole a bůček s cibulí, o ... …více»

Ďábelské kotlety a celerový salát

Ďábelské kotlety a celerový salát
2. 12. 2007 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Ďábelské kotlety a celerový salát: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Prudce orestujeme. Na výpeku zesklovatíme cibuli, přidáme kotlety, papriky i s nálevem, feferonky, víno a vše dusíme do měkka. ... …více»

Kuře tabasko minutkové

Kuře tabasko minutkové
2. 12. 2007 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Kuře tabasko minutkové: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, jablka nakrájíme i se slupkou na hranolky(se slupkou se nerozpadnou). Maso promícháme s nálevem, přidáme jablka a necháme v lednici 24 hodin odležet. Pak prudce osma ... …více»

Zeleninové ragú z lilků s vepřovým masem

Zeleninové ragú z lilků s vepřovým masem
2. 12. 2007 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Zeleninové ragú z lilků s vepřovým masem: Lilky pokrájíme na proužky, dáme do cedníku , osolíme a necháme okapat. Rozpálíme olej, přidáme lilky a smažíme asi 4 minuty. Vyjmeme, necháme okapat, přidáme česnek, zázvor, cibuli a společně z vepř ... …více»
 

Kuřecí prsa v medu

Kuřecí prsa v medu
2. 12. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Kuřecí prsa v medu: Připravíme marinádu: smícháme olej, med, kečup, koření podle chuti (grilko, sůl, pepř), sekaná šalvěj (lépe čerstvá) Naklepané plátky masa naložíme do marinády nejlépe přes noc. Kuřecí prsa v medu ... …více»

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu
2. 12. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové v alobalu: Do pekáčku vložíme alobal, který potřeme olejem. Vepřové maso naklepeme, okořeníme. Brambory, anglickou slaninu, cibuli, česnek a papriku nakrájíme na plátky. Do vymazaného alobalu naklademe polovinu ... …více»

Vepřové ve šlehačce

Vepřové ve šlehačce
2. 12. 2007 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Vepřové ve šlehačce: Vepřové maso naklepeme a necháme chvíli uležet ve šlehačce. Brambory nakrájíme na plátky. Do máslem vymazané formy naklademe polovinu brambor, které osolíme a popaprikujeme, na ně položíme plátky vepř ... …více»

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Římovské maso pod sýrovou poklicí
2. 12. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Římovské maso pod sýrovou poklicí: Nakrájíme cibuli na kolečka a osmažíme ji na oleji dorůžova. Naklepané kotlety osolíme a obalíme v mleté paprice. Vložíme je do pekáčku na osmaženou cibuli. Podlijeme vývarem a pečeme v troubě (180°-2 ... …více»

Telecí ragú s houbami

Telecí ragú s houbami
2. 12. 2007 Telecí maso +++-______
Příprava receptu Telecí ragú s houbami: Maso nakrájené na kousky vložíme do ½ až ¾ litru vroucí vody, osolíme, přidáme očištěnou na kousíčky nakrájenou zeleninu a cibuli a vaříme do měkka. Pak omáčku opepříme, přidáme zvlá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !