![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kuře s hříbky: Kuře omyjeme, osolíme, rozčtvrtíme, okořeníme a dáme do pekáče. Přidáme okolo houby, podlijeme vodou a přidáme kousek másla. Přikryjeme a dáme pést. Během pečení kontrolujeme vodu ať se nevypeče. ... ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na bengálský způsob: Na pekáček dáme olej a zpěníme jemně pokrájenou cibulku. Kuře,potřené karipastou, na ní opečeme z obou stran, podlijeme jogurtem, smíchaným s vodou a dáme do horké trouby, kde pečeme, až je kůžička kř ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková v šatech : Odleželou svíčkovou lehce osolíme, opepříme a ze všech stran zprudka opečeme na sádle. Brambory uvařené ve slupce nastrouháme, osolíme, promícháme s máslem, žloutky, horkým mlékem, hrubou moukou a ze ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky z berry: Vepřové řízky(nejlépe z kýty), ale i kuřecí, naklepeme, nařízneme po obvodu a opečeme na oleji. Naskládáme je do vymaštěného pekáče nebo ohnivzdorné misky. Cibuli osmažíme, přidáme nakrájenou šunku ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Volyňský guláš : Opláchnuté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Na části sádla osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme kousky masa, promícháme a společně s mletou papr ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety s olivami: Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Smetanu smícháme s parmezánem. Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme kotlety a po obou stranách opečeme doměkka. Zapékací misku vym ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek se švestkami: Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme zázvorem a obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme maso a z obou stran prudce opečeme. Zapékací místu vymažeme máslem, vložíme opečené ří ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně na mléce: Do zapékací mísy nebo menšího pekáče, ne příliš velikého dáme osolenou a opepřenou pečínku a všechny stroužky oloupaného česneku. Přilijeme mléko, pečeně musí být zalita do tří čtvrtin. Posolíme, op . ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské vepřové v karamelu: Vepřové maso opečeme narychlo v troubě, až zhnědne. Pak celý kousek ponoříme do vařící vody, vyndáme a rozkrájíme na kostičky. Do hluboké pánve dáme jednu polévkovou lžíci oleje, všechen cukr a dohněd ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na kari s celerem: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme a dáme na tuk osmažit, potom prudce orestujeme maso, osolíme, dáme kari a krátce orestujeme, nakonec přidáme nahrubo nastrouhaný celer, zalijeme vývarem a du ... …více»
|