![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře podle tety elišky : Kuře naporcujeme na spíše menší kousky a svlékneme z kůže. Cibuli i česnek nakrájíme na kostičky.
Do pekáče nalijeme trochu vody, dáme kousek mášla, na to poklademe kousky kuřete, zasypeme česnekem ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka se špenátovou omáčkou: Cibuli nakrájejte na malé kostičky a ďorůžova osmažte na oleji. Kuřecí prsa nakrájejte na kostky nebo nudličky, osolte, opepřete, podle chuti dochuťte jiným kořením (např. grilovací koření, nebo podra ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí fricassee v avokádu : Kuřecí prsa opečeme z obou stran na části oleje a necháme vystydnout. Studené maso nakrájíme na malé kostičky. Houby očistíme, nakrájíme na plátky, opečeme na oleji, vyndáme je do síta, ve kterém je n ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční kuřecí závin: Kuře uvaříme ve vodě. Mandle nasucho opražíme.
Listové těsto si rozdělíme na 4 díly. Každý díl natenko vyválíme, pláty listového těsta přikryjeme mokrou utěrkou, aby neoschly.
Mezitím uvařené ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šátečky se sojovými klíčky: Libové vepřové maso nameleme na hrubo, opečeme na tuku společně s najemno nakrájenou cibulí a červenou paprikou, přidáme MAGGI Bylinky bazalka a tymián a okořeníme podle chuti chilli kořením. Krátce p ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychtářský závitek s uzeným jazykem: Formičku vyložíme přilnavou folií a tence nakrájenou uzenou šunkou. Malé čerstvé žampiony spařené ve vařící vodě, uvařený uzený jazyk, kyselé okurky, nakrájíme na kostky a promícháme s MAGGI Majonézou ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Majonézový tunýlek s uzeným jazykem: Formičku srnčího hřbetu vyložíme přilnavou folií a tence nakrájenou šunkou.
Žampiony spaříme ve vařící vodě, uvařený jazyk a kyselé okurky nakrájíme na kostky, promícháme s majonézou.
Přimíchá ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sváteční aspik: Kuře uvaříme doměkka s kořenovou zeleninou (kousek mrkve, petrželky a celeru) a s kostkami MAGGI Zlatého Slepičího bujónu.
Kuře vkládáme do horké vody, aby maso zůstalo chutné a nevyvařilo se nám ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lahůdková huspenina: Koleno, nožičky a mrkev uvaříme doměkka, obereme, kůži pomeleme. Maso necháme vychladnout a pokrájíme na kostičky. Cibuli a okurky nastrouháme, mrkev nasekáme na kostičky.
Pokrájené maso s umletými ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnický steak: Plátek z vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na části oleje společně s rozpůlenou a částečně nakrájenou Valašskou klobásou. Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli s plátky česn ... …více»
|