![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou: Na rozpáleném oleji s máslem opečeme maso z obou stran. Ze šťávy maso vyjmeme a dáme dopéct do trouby.
Vodu přivedeme do varu, dochutíme směsí MAGGI Zlatý Hovězí sypký bujón, přidáme smetanu, čerst ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vykostěné kuře v mušelínu: Mandle roztlučeme a přelijeme je na 1 hodinu trochou horké vody nebo mléka s vodou. Kuře vykostíme, drůbky a kosti uschováme. Asi 50 g masa z prsíček nakrájíme na jemné proužky. Zbytek masa umeleme a ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína z párků: Párky a cibuli nakrájíme na kostky. Párky obalíme v solamylu a s cibulí upečeme na tuku.
Přidáme žampióny a nakrájené zelí. Podlijeme a dusíme doměkka.
Nakonec dochutíme sójovou omáčkou, hořč ... . ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny se sladkou smetanou: Kuřecí nakrájím na kostičky, osmažím, ochutím grilovacím česnekovým kořením. Uvařené těstoviny vložím do zapékací mísy, vmíchám orestované maso, zaliju smetanou, chvíli peču. Naservíruji na talíře a p ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tokijská vejce: Mleté maso smícháme s cibulí, 1 vejcem, pepřem a solí. Je-li směs řídká, přidáme trochu strouhanky. Natvrdo uvařená vejce jednotlivě obalíme v mouce a potom v masové směsi. Vzniknou velké koule, které ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonské kostky: Maso nakrájíme na kostky 2 × 2 centimetry a dáme do vroucí vody narychlo uvařit. Poté rozehřejeme olej, vhodíme do něj kostky masa a zprudka osmažíme. Přidáme sójovou omáčku, cukr, zázvor, víno a glut ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení kýta s omáčkou: Odleželé jelení maso odblaníme, vložíme do hrnce se studenou vodou a po hodinovém vaření přidáme ocet, cibuli, očištěnou mrkev, petržel, celer, bobkový list, tymián, pokrájený citrón, sůl, celý černý ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonská kachní játra: Saké a mirin asi 3 minuty povaříme, vmícháme pasta miso a cukr, povaříme a přidáme hrubouzrnou hořčici a půl lžíce vody, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme asi 2 hodiny odpočinout. Kachní játra ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecká specialita: Dáme si uvařit brambory den dopředu, oloupeme a pak přes sítko protlačíme. Z kysaného zelí vymačkáme štávu a zelí promícháme s brambory. Mezitím orestujeme mleté maso, které jsme ochutili MAGGI Harmon ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny se zakysanou smetanou: Dám vařit těstoviny (vrtulky), mezitím si nakrájím maso i klobásu na kostičky, zprudka osmažím dozlatova - okořením grilovacím česnekovým kořením, zaliju zakysanou smetanou, chvilku provařím, vmíchám ... …více»
|