Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou

Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou
24. 11. 2007 Telecí maso ++++-_____
Příprava receptu Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou: Na rozpáleném oleji s máslem opečeme maso z obou stran. Ze šťávy maso vyjmeme a dáme dopéct do trouby. Vodu přivedeme do varu, dochutíme směsí MAGGI Zlatý Hovězí sypký bujón, přidáme smetanu, čerst ... …více»

Vykostěné kuře v mušelínu

Vykostěné kuře v mušelínu
24. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vykostěné kuře v mušelínu: Mandle roztlučeme a přelijeme je na 1 hodinu trochou horké vody nebo mléka s vodou. Kuře vykostíme, drůbky a kosti uschováme. Asi 50 g masa z prsíček nakrájíme na jemné proužky. Zbytek masa umeleme a ... …více»

Čína z párků

Čína z párků
24. 11. 2007 Uzeniny +-________
Příprava receptu Čína z párků: Párky a cibuli nakrájíme na kostky. Párky obalíme v solamylu a s cibulí upečeme na tuku. Přidáme žampióny a nakrájené zelí. Podlijeme a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme sójovou omáčkou, hořč ... . ... …více»

Těstoviny se sladkou smetanou

Těstoviny se sladkou smetanou
24. 11. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Těstoviny se sladkou smetanou: Kuřecí nakrájím na kostičky, osmažím, ochutím grilovacím česnekovým kořením. Uvařené těstoviny vložím do zapékací mísy, vmíchám orestované maso, zaliju smetanou, chvíli peču. Naservíruji na talíře a p ... …více»

Tokijská vejce

Tokijská vejce
24. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Tokijská vejce: Mleté maso smícháme s cibulí, 1 vejcem, pepřem a solí. Je-li směs řídká, přidáme trochu strouhanky. Natvrdo uvařená vejce jednotlivě obalíme v mouce a potom v masové směsi. Vzniknou velké koule, které ... …více»
 

Japonské kostky

Japonské kostky
24. 11. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Japonské kostky: Maso nakrájíme na kostky 2 × 2 centimetry a dáme do vroucí vody narychlo uvařit. Poté rozehřejeme olej, vhodíme do něj kostky masa a zprudka osmažíme. Přidáme sójovou omáčku, cukr, zázvor, víno a glut ... …více»

Jelení kýta s omáčkou

Jelení kýta s omáčkou
24. 11. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Jelení kýta s omáčkou: Odleželé jelení maso odblaníme, vložíme do hrnce se studenou vodou a po hodinovém vaření přidáme ocet, cibuli, očištěnou mrkev, petržel, celer, bobkový list, tymián, pokrájený citrón, sůl, celý černý ... …více»

Japonská kachní játra

Japonská kachní játra
24. 11. 2007 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Japonská kachní játra: Saké a mirin asi 3 minuty povaříme, vmícháme pasta miso a cukr, povaříme a přidáme hrubouzrnou hořčici a půl lžíce vody, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme asi 2 hodiny odpočinout. Kachní játra ... …více»

Řecká specialita

Řecká specialita
24. 11. 2007 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Řecká specialita: Dáme si uvařit brambory den dopředu, oloupeme a pak přes sítko protlačíme. Z kysaného zelí vymačkáme štávu a zelí promícháme s brambory. Mezitím orestujeme mleté maso, které jsme ochutili MAGGI Harmon ... …více»

Těstoviny se zakysanou smetanou

Těstoviny se zakysanou smetanou
24. 11. 2007 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Těstoviny se zakysanou smetanou: Dám vařit těstoviny (vrtulky), mezitím si nakrájím maso i klobásu na kostičky, zprudka osmažím dozlatova - okořením grilovacím česnekovým kořením, zaliju zakysanou smetanou, chvilku provařím, vmíchám ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !