Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole s uzeným masem alá Evík

Fazole s uzeným masem  alá Evík
23. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole s uzeným masem alá Evík: Fazole na noc namočíme, pak je doplníme vodou a přikryté vaříme i s kolenem doměkka. Maso nakrájíme na menší kousky, fazole omastíme máslem a posypeme osmaženou cibulkou. ... ... ... …více»

Zeleninový guláš s masem alá Evík

Zeleninový guláš s masem alá Evík
23. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Zeleninový guláš s masem alá Evík: Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli a osmahenem na kostky nakrájené maso, osolíme a podlijeme. Přidáme mletou papriku, pak zeleninu, sůl a dusíme doměkka. Přidáme kečup a podusíme. ... ... …více»

Drůbeží rizoto po indicku

Drůbeží rizoto po indicku
23. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Drůbeží rizoto po indicku : Kuřecí maso pokrájíme na drobné kousky. V zapékací nádobě rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Osolíme (dostatečně, rýže pojme mnoho soli), přidáme kousek skořice, asi 8 kousků hřebíčku, ně ... …více»

Drůbeží kuličky v pikatní omáčce

Drůbeží kuličky v pikatní omáčce
23. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++++-_
Příprava receptu Drůbeží kuličky v pikatní omáčce : Z masa, másla, koření a mouky vypracujeme hmotu, vlhkou rukou vytvoříme kuličky o průměru asi 3 cm, obalíme je ve strouhance a smažíme zprudka ve větším množství oleje. Příprava omáčky: Nadrobno nakrá ... …více»

Bramborové klobásky

Bramborové klobásky
23. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové klobásky : Uvařené, vychladlé bramory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, hrubou mouku, nakrájené na jemné kostičky uzené maso nebo klobásku, přidáme koření podle chuti a sůl. Ihned z těsta tvoříme v ... …více»
 

Ďábelské řízečky

Ďábelské řízečky
23. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Ďábelské řízečky: Nejdříve si zamícháme těstíčko z trochy vody, mléka, vajec, hladké mouky. Chipsy (obyčejné bez příchuti) v míse rozmačkáme na drobnější drť a vmícháme mleté chilli papričky. Řízky nejdříve namáčíme ... …více»

Bramborové karbanátky se salámem

Bramborové karbanátky se salámem
23. 11. 2007 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Bramborové karbanátky se salámem : Brambory nastrouháme, salám na malé kostičky, cibulku osmažíme, česnek rozetřeme, kadeřávek (petrželku) rozsekáme, přidáme další ingredience a všechno důkladně (nejlépe rukama) promícháme. Vytvarovan ... …více»

Čínské řízečky

Čínské řízečky
23. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Čínské řízečky: Plátky kuřecího masa smícháme s kořením a nadrobno nakrájenou cibulí. Přidáme vajíčka a solamyl a vše promícháme. Necháme 1 den uležet v lednici, nejlépe přes noc. Směs nabíráme i s nálevem a smažíme ... …více»

Čínské krůtí biftečky

Čínské krůtí biftečky
23. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čínské krůtí biftečky: Krůtí nebo kuřecí maso pokrájíme na tenké nudličky, přidáme pórek nebo cibuli, nakrájenou na tenké proužky, smícháme s vejci, solamylem, osolíme, ochutíme sójovou omáčkou a čínským nebo orientálním ko ... …více»

Zapečené vepřové kotlety

Zapečené vepřové kotlety
23. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Zapečené vepřové kotlety: Na pekáček nalijeme tenkou vrstvu oleje a pokračujeme ve vrstvení dalších surovin, vrstva syrových brambor nakrájených na kolečka, vrstva cibule rovněž nakrájené na kolečka. Na cibuli položíme osolené ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !