![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole s uzeným masem alá Evík: Fazole na noc namočíme, pak je doplníme vodou a přikryté vaříme i s kolenem doměkka. Maso nakrájíme na menší kousky, fazole omastíme máslem a posypeme osmaženou cibulkou. ... ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový guláš s masem alá Evík: Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli a osmahenem na kostky nakrájené maso, osolíme a podlijeme. Přidáme mletou papriku, pak zeleninu, sůl a dusíme doměkka. Přidáme kečup a podusíme. ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží rizoto po indicku : Kuřecí maso pokrájíme na drobné kousky. V zapékací nádobě rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Osolíme (dostatečně, rýže pojme mnoho soli), přidáme kousek skořice, asi 8 kousků hřebíčku, ně ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží kuličky v pikatní omáčce : Z masa, másla, koření a mouky vypracujeme hmotu, vlhkou rukou vytvoříme kuličky o průměru asi 3 cm, obalíme je ve strouhance a smažíme zprudka ve větším množství oleje. Příprava omáčky: Nadrobno nakrá ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové klobásky : Uvařené, vychladlé bramory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, hrubou mouku, nakrájené na jemné kostičky uzené maso nebo klobásku, přidáme koření podle chuti a sůl. Ihned z těsta tvoříme v ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské řízečky: Nejdříve si zamícháme těstíčko z trochy vody, mléka, vajec, hladké mouky.
Chipsy (obyčejné bez příchuti) v míse rozmačkáme na drobnější drť a vmícháme mleté chilli papričky.
Řízky nejdříve namáčíme ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové karbanátky se salámem : Brambory nastrouháme, salám na malé kostičky, cibulku osmažíme, česnek rozetřeme, kadeřávek (petrželku) rozsekáme, přidáme další ingredience a všechno důkladně (nejlépe rukama) promícháme. Vytvarovan ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské řízečky: Plátky kuřecího masa smícháme s kořením a nadrobno nakrájenou cibulí. Přidáme vajíčka a solamyl a vše promícháme. Necháme 1 den uležet v lednici, nejlépe přes noc. Směs nabíráme i s nálevem a smažíme ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čínské krůtí biftečky: Krůtí nebo kuřecí maso pokrájíme na tenké nudličky, přidáme pórek nebo cibuli, nakrájenou na tenké proužky, smícháme s vejci, solamylem, osolíme, ochutíme sójovou omáčkou a čínským nebo orientálním ko ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové kotlety: Na pekáček nalijeme tenkou vrstvu oleje a pokračujeme ve vrstvení dalších surovin, vrstva syrových brambor nakrájených na kolečka, vrstva cibule rovněž nakrájené na kolečka. Na cibuli položíme osolené ... …více»
|